ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Громадянин Угорщини на "Фольксвагені", повертаючись на батьківщину, неочікувано рвонув назад — ...в Україну!

    30 июня 2024 воскресенье
    23 переглядів

    Незвичайний інцидент стався сьогодні вночі у пункті пропуску «Лужанка» на кордоні з Угорщиною. Громадянин цієї країни, що виїжджав з України автомобілем «Фольксваген», проїхавши до угорського пункту пропуску „Берегшурань”, раптом вирішив повернутись назад в Україну.

    Причому зробив він це у досить оригінальний спосіб: під’їхавши до лінії контролю, раптово збільшив швидкість та рвонув до шлагбауму. Прикордонники зреагували миттєво і розтягнули на шляху утікача «кактус», на який той втім не звернув ніякої уваги. Збивши шлагбаум та проколовши колеса, порушник і не подумав зупинятися, а натомість поїхав у напрямку прикордонного села Астей, що розташоване за кілометр від пункту пропуску. Там його і наздогнав прикордонний наряд.

    Як розповів сам затриманий, у нього просто не витримали нерви, коли угорські прикордонники вирішили направити «Фольксваген» на поглиблений огляд. Ображений іноземець не придумав нічого кращого ніж їхати назад в Україну, адже мав невеличкий секрет: заховані у дверцятах 30 пачок сигарет «Next».

    Тепер неврівноваженому туристові після оформлення документів та сплати штрафу доведеться повертатися додому без цигарок і громадським транспортом, адже від колес автівки мало що залишилося, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
    Сегодня в Закарпатье через границу опять прорывался пьяный дальнобойщик. Правда, не в Украину, а из нее!
    На Закарпатті громадянин Угорщини намагався прорватися через кордон ...на мотоциклі!
    Закарпаття: Грузини намагалися на автівці прорватися на Захід

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мабуть не та зміна, що треба була на кордоді

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Neborak, ta de mu bude tak dobre jak v U k r a- l -jini