ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Керівництво обласної ради спростувало інформацію Вітренко щодо розміщення баз НАТО

    17 июня 2024 понедельник
    43 переглядів

    Заступник голови Закарпатської облради Михайло Мартин спростував інформацію лідера прогресивних соціалістів Наталії Вітренко щодо ініціативи Президента через рішення облрад Західної України розмістити бази НАТО на території держави.

    «Цього не може бути в жодному разі, – запевнив заступник голови облради у коментарі "ЗІКу". – Як на мене особисто, Україні не потрібні війська НАТО. Вона в змозі сама себе захистити».
    Чи дозволять місцеві ради Закарпаття розмістити військову базу НАТО на території краю?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    lashkun
    10.08.06 (21:44)
    По перше:емілу:ви не попутали NATO i EU? По друге:пам"ятаєте "Свадьбу в Малиновце" - власть меняется. "Новопризначений прем'єр-міністр Віктор Янукович заявив про намір його уряду відтермінувати приєднання України до Плану дії щодо членства в НАТО. Про це з посиланням на самого пана Януковича повідомила прес-служба Кабміну." http://www.bbc.co.uk/ukrainian/domestic/story/2006/08/060810_yanuk_nato_sp.shtml

    Tolik
    11.08.06 (04:04)
    Net NATO

    еміл
    11.08.06 (12:54)
    lashkun: а я непутаю нато і єс! Раджу тобі ознайомитись з шкільними хотяб підручниками, тоді ти узнаєш, що нато це певні стандарти силових органів, правоохороних: відміна занального нагляду органів прокуратури, створення спеціального органу яки веде розслідування злочинів, і тільки він - це Національне бюро розслідування. І це тільки почаиток! А єс це реформи в сфері економіки!

    vasyl'ko
    12.08.06 (17:44)
    Пан емiл маэте правду. Пан lashkun повторяйe о НАТО примитивну комунистичну пропаганду. Дуже шкода пудкарпатцюв ош мавуть меджi собов людей зо совковськов псiхологiев. Держава-член НАТО, то значить ош мусить мати ефективнi и цiвiлiзованны iнштiтуцii. Тим ош Словакiя, Мадярштьина, Чекхiя, Польша и другi держави бовшого Советського блоку сталися членми НАТО, ай скорше ся квалiфiковали до ЕУ (EU). Окрем того, де э база НАТО там ай локальна економiя ся дуже добре розвивала. Побзерайте на Германiю -нiмцi- жителi варошув де суть бази НАТО -нихотять убо дiслоковали воэнскi бази НАТО и Гераманiя э дуже богата держава.