ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття. Митні надходження — вагоме джерело наповнення бюджету

    01 мая 2024 среда
    73 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді голова Закарпатської облдержадміністрації Іван Різак мав зустріч з начальником Карпатської регіональної митниці Олександром Савенком. Основним предметом розмови було питання наповнення бюджету.

    Як було повідомлено, за 9 місяців ц.р. обсяги доходів загального фонду Держбюджету, за рахунок яких перераховується дотація області, виконані у сумі майже 449 мільйонів гривень. Це на 27 відсотків більше, ніж торік. План надходжень виконаний на 110 відсотків. Понадпланованих до бюджету надійшло 43,5 мільйона. При цьому майже половину всіх надходжень цього фонду (208 мільйонів гривень) припадає на податки і збори, що контролюються митними органами. Виконання планових показників по цих платежах забезпечено на 100,3 відсотка.

    Разом з тим є відставання по сплаті ввізного мита, податку на додану вартість із ввезених на територію країни товарів та митних зборах. У ході зустрічі обговорювались шляхи пошуку резервів для поліпшення ситуації. На думку каерівника краю, їх є достатньо, тому працівникам митних органів краю слід максимально відмобілізувати свої зусилля і працювати в напрямі перевиконання доведених показників. Від цього залежить не лише наповнення бюджету, а й реалізація низки програм соціального характеру.
    З початку року Чопська митниця поповнила державний бюджет майже на 70 млн.грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору