ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: начальника Держінспекції наказано не пускати до облдержадміністрації

    30 июня 2024 воскресенье
    32 переглядів

    Сьогодні міліція не впустила у адміністративний будинок обласної держадміністрації начальника Держінспекції контролю за цінам в Закарпатській області Віктора Пехньо. На питання, чому, правоохоронці тільки знизували плечима, мовляв, такий наказ.Як раніше повідомляв UA-REPORTER.COM, розпорядженням Віктора Балоги Пехня звільнено із займаної посади.

    Хоча вирішення питання призначенням чи звільнення – компетенція виключно київського керівництва Держінспекції. Останнє, до речі, відзначило на підсумковій колегії роботу Закарпатського управління як одну з найкращих. Проте це не завадило В.Балозі віддати наказ опечатати кабінет Віктора Пехньо. Що і було зроблено 18 березня керівником апарату ОДА Михайлом Поповичем . На протест щодо незаконності таких дій, керівник апарату запропонував звернутись до суду та прокуратури.

    Деякі обласні ЗМІ встигли вже зробити висновок, що коріння губернаторської нелюбові криються не тільки у “неправильній” політичній симпатії В. Пехньо (він ніколи не приховував, та й і тепер не приховує, що голосував на виборах за Януковича), але й в тому, що саме він перевіряв минулого року діяльність Мукачівського ТОВ “Фарм”, яке підвищило роздрібні ціни на ліки. Засновником “Фарму” є заст. голови Мукачівського голови Йосип Кулл.

    Віктор Пехньо: "Я працюю не на партії, а на державу"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору