ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Наскільки впливає робота податкових інспекцій на процеси євроінтеграції?

    29 июня 2024 суббота
    20 переглядів

    На Закарпатті Відбулася прес-конференція начальника ДПІ у Виноградівському районі Іллі Матьоли, в ході якої він відповів на запитання представників редакцій “Новини Виноградівщини”, “Чорна гора”, телерадіокомпанії “ТРК- Виноградів” та керівників підприємств Виноградівського району.Важливим для європейської інтеграції України, відзначив він, є модернізація податкової служби - перетворення із фіскального інструменту на ефективний засіб реалізації соціально- економічної стратегії держави. Суспільство має відчути, що податкові органи працюють на громадян України, а не громадяни – на податкові органи. Отож, кожен податківець повинен надавати кваліфіковані послуги платнику податків, допомагати уникнути податкових правопорушень.

    Стратегія модернізації ДПС, за словами начальника ДПІ, передбачає максимальне зменшення впливу людського фактора на прийняття рішення, мінімальне втручання податківців у підприємницьку діяльність, створення та впровадження сучасної інформаційно – аналітичної системи, навчання платників податків. Реформування системи оподаткування з урахуванням світових стандартів та стандартів ЄС, зокрема, трансформація державної податкової служби в орган державного управління європейського типу є важливою частиною подальшої європейської інтеграції України.

    Начальник ДПІ у Виноградівскому районі І.І. Матьола поінформував журналістів про результати роботи податківців району, від зусиль яких значною мірою залежить, наскільки європейські стандарти реально впроваджуватимуться в діяльність податкових органів.

    За матеріалами Виноградівської ДПІ.
    Про особливості оподаткування автотранспорту, ліцензування послуг з перевезення пасажирів і вантажів
    Обов’язковість добровільної сплати податків — закріпити у свідомості людей!
    Новим головою ДПА України став Анатолій Брезвін
    Бюджет м.Ужгород найбільше поповнюється за рахунок податку з доходів фізичних осіб?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору