ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: ЗАТ "Єврокар" урочисто відкриває новий автомобільний завод

    29 июня 2024 суббота
    54 переглядів

    Сьогодні по обіді поблизу м.Ужгород відбудеться урочисте відкриття нового автомобільного заводу ЗАТ «Єврокар», що дозволить збільшити об'єми виробництва на 92% і до кінця року випустити близько 20 тисяч втомобілів «Skoda», «Volkswagen» і «Audi». Сьогодні ж з конвейєра зійде перша партія автомобілів «Skoda Осtavia Tour», на серійне виробництво якого в Україні дали напередодні члени правління компанії «Skoda Auto», які провели відповідні тестування продукції.

    Окрім «Skoda», на «Єврокарі» випускають автомобілі марок «Volkswagen» і «Audi». До речі, це єдине підприємство, яке не належить концерну «Volkswagen Group», а лише випускає сертифіковану ним брендову продукцію.

    Відкриття нового заводу – це лише перший етап розширення виробничих потужностей “Єврокару”. Незабаром тут повинні ввести виробництво комплектуючих деталей і споруду цеху по зварці і фарбуванню кузовів.

    Повністю замкнути виробничий цикл на підприємстві планують в 2010 році. Тоді потужності «Єврокару» зростуть до 128 тисяч автомобілів в рік.
    Ужгород: Віктор Ющенко відвідав "Єврокар", який випускає до 12 тисяч автівок на рік
    Закарпатський "Єврокар": Є перший рекорд економності!
    Закарпатський автомобілебудівний провів акцію "Прихований покупець"
    СЕЗ "Закарпаття": "Єврокар" випустив першу партію українських Octavia A5

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А памятаєте як єврокар репетував коли уряд Тимошенко ліквідував Вільні економічні зони? Кричали що неможливо буде випускати автомобілі, закриття заваду! Результат самі бачете. ..