ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Роль Ужгородщини в промисловості Закарпатської області

    26 квітня 2024 п'ятниця
    15 переглядів

    Промислові підприємства Ужгородщини відіграють провідну роль в промисловості області. Протягом 2011р. промисловими підприємствами щомісячної звітності, якою охоплені великі, середні та вагомі за обсягами малі підприємства укладено договорів на виробництво та реалізацію промислової продукції (виконання робіт, послуг) на суму 2859,8 млн.грн., з них 57,1% становлять замовлення іноземних партнерів.



    Протягом минулого року промисловими підприємствами району видобуто весь загальнообласний обсяг газу природного та вироблено автомобілів, відеотюнерів, продуктів дитячого харчування, коньяку, біля 80% – борошна.
    Упродовж 2011р. вищевказаними підприємствами реалізовано промислової продукції на суму 3591,6 млн.грн., що становить 43,5% загального обсягу по промисловості області. У структурі реалізованої промислової продукції за видами діяльності 11,1% припадає на підприємства харчової промисловості, 87,0% – машинобудування.
    В обсязі реалізованої промислової продукції добувної та обробної промисловості 42,1% складає інвестиційна продукція, 26,0% – товари тривалого використання, 23,1% – сировинна продукція.


    Начальник відділу статистики
    промисловості ГУС
    Добрянська Зоряна

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору