ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У НАБУ нарешті дійшла черга до «рюкзаків Авакова»

    27 квітня 2024 субота
    77 переглядів
    Національне антикорупційне бюро повідомляє...

    Суд тимчасово допустив детективів до банківських рахунків компанії-постачальника тактичних рюкзаків для МВС.м

    Національне антикорупційне бюро отримає доступ до банківських рахунків компанії-постачальника тактичних рюкзаків для МВС «Дніпровенд» в рамках досудового розслідування.

    Компанію пов'язують з сином міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це йдеться в постанові Солом'янського районного суду міста Києва від 23 березня 2016 року.

    Досудовим розслідуванням встановлено, що посадові особи МВС за попередньою змовою з суб'єктами господарської діяльності вчинили розтрату ввіреного їм майна під час закупівлі 6000 рюкзаків для потреб бійців в зоні АТО.

    За результатами застосування переговорної процедури МВС України закупило рюкзаки в ТОВ «Дніпровенд».

    Як зазначається, у переможців тендеру відсутнє необхідне обладнання, кваліфіковані працівники, наявність документального підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів, а закупівля в свою чергу була здійснена за завищеними цінами.

    «Вибір зазначених переможців відбувся при особистому втручанні колишнього заступника Міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря, причому в повному обсязі товар так і не був поставлений», - йдеться в постанові.

    У постанові сказано, що детектив НАБУ звернувся з клопотанням до суду, в якому просив дозволити тимчасовий доступ до документів і рахунків, які знаходяться у володінні ВАТ «Комерційний Банк« Преміум і куди було переведено на два рахунки 1,4 і 2,3 млн гривень .

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору