ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дітям закарпатського с.Оноківці Святий Миколай приніс ...школу!

    02 мая 2024 четверг
    32 переглядів

    Про цей день жителі села Оноківці Ужгородського району мріяли впродовж одинадцяти років. Вони дуже хотіли, аби їх діти та онуки ходили у школу в рідному селі. До сьогоднішнього дня такої нагоди дітлахи не мали і ходили за знаннями в Ужгород...

    Трохи легше було першокласникам та учням других і третіх класів: вони займалися у приміщенні старої школи, збудованої ще 170 років тому. Та нарешті сталося свято, і в день Миколая учні та їх батьки зайшли у нове приміщення, яке одразу стали називати школою європейського зразка. Справді, школа має світлі класи, нові меблі – тут гарно і якось по-домашньому затишно.

    Сьогодні у Оноківській загальноосвітній школі 1-2 ступеня навчаються 62 дітей. Щоб пізнавати навколишній світ було легко і цікаво, керівництво області та Ужгородського району подарували школярам сучасний комп’ютер і систему караоке.

    Всього нині на Закарпатті очікують на завершення будівництва 60 шкіл, повідомили "UA-reporter.com" у прес-службі Закарпатської облдержадміністрації.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В Оноківцях голова сільради нормальний.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я би не сказала що нормальний..........

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Поки добудовували школу в селі (за кошти району),моя дитина здобула освіту в місті. В чому тут заслуга сільського голови ? Чому досі не газифіковані установи села, а на придбання машини для голови кошти є?