ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

О.Мороз: Ми можемо знайти можливості для консолідації політичних сил

    16 июня 2024 воскресенье
    23 переглядів

    Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз вважає, що консолідація політичних сил в парламенті можлива, і фактором, який забезпечуватиме таку консолідацію, буде безпосередньо відповідальність парламенту за діяльність уряду.
    Про це О.Мороз заявив у прямому ефірі радіо "Київ. 98 FM" 12 січня, відповідаючи на питання, чи можливо у майбутньому створити в парламенті результативну, а не ситуативну коаліцію.

    "Треба створювати коаліцію, яка буде брати на себе відповідальність за формування КМУ на основі партій, умовно віднесених до Майдану. Я розумію, що після позавчорашнього голосування, коли БЮТ зайняла абсолютно протилежну позицію, ніби-то логіки в цьому мало, але подивимося, як відбудуться вибори. Ми побачимо у квітні, хто буде формувати більшість у парламенті і яка буде конфігурація, і які вони рішення будуть приймати", - наголосив О.Мороз.

    Лідер Соціалістичної партії підкреслив, що не випадково у своєму виступі на XII з'їзді партії заявляв, що парламентська більшість буде формуватися навколо СПУ, якщо вона передбачається стабільною.

    "Маючи досить серйозні позиції і на Сході, і на Заході, і в Центрі України, ми можемо знайти можливості для консолідації політичних сил. Якщо ж коаліція буде будуватися на радикальних позиціях та на конфліктах, то від того користі не буде, але все залежить значною мірою від виборця, від його позиції", - зауважив О.Мороз.
    О.Мороз: Мораторій на підвищення цін на газ, прийнятий парламентом, має силу закону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору