ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські "пористи" і ПРП "розбіглися"...

    05 июля 2024 пятница
    36 переглядів

    Те, що в деяких регіонах Партії "Реформи й порядок" і "ПОРА" вирішили брати участь у виборах окремо один від одного - не новина. Але на Закарпаття між цими політичними партіями розгорілося справжнє протистояння. І що дивно, керівники обласних організацій цих партій працюють у виконавчій владі. Більше того, їхні кабінети практично через стінку: ПРП у Закарпатті очолює голова облдержадміністрації Олег Гаваші, а "ПОРУ" - керівник апарата облдержадміністрації Юрій Чижмар. Перший є ставлеником свого попередника на губернаторському кріслі і кума Віктора Балоги. Другий також ще не дуже давно був у команді Балоги, але, за його словами, коли він побачив, що в очолювану ним "Нашу Україну" увійшли затяті есдеки та регіонали, вирішив піти в "ПОРУ".

    Гаваші такого демаршу не вибачив і почав тиск на колишнього партійного соратника та свого нинішнього підлеглого. Принаймні, сам Чижмар уже поширив заяву "На Закарпатті почалися політичні репресії".

    "Після помаранчевої революції всі ми вірили в те, що Україна встала на демократичний шлях розвитку і такі негативні явища режиму Кучми- Януковича, як тиск на політиків, на пресу, відійдуть у минуле. Але, на жаль, не всі представники нової влади, а особливо окремі високі закарпатські чиновники, зрозуміли нові реалії і нині копіюють у минулої влади методи боротьби з опонентами. Інакше кажучи, на Закарпатті знову закрутився механізм політичних репресій", - говориться в заяві Чижмаря.

    І далі: "Я з повною відповідальністю заявляю про політично-адміністративний тиск, що відбувається на мене з боку губернатора Олега Гаваші та окремих осіб з його команди. Відразу через два дні після розриву блоку ПОРА- ПРП Гаваші розпорядився про проведення службової перевірки та відсторонення мене від виконання функціональних обов'язків", повідомляє "Вголос".
    Ернеста Нусера викреслили із виборчого списку мукачівської ПРП?
    Ужгородський спрут, або про злочинні пригоди афериста Чижмара
    "Деньги - ничто, имидж - все". Сгорела машина ужгородского «Че Гевары»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На інтернет-сайті "Вголос" ця інформація йде з посиланням на сайт "Обком". Власкором "Обкому" на Закарпатті працює працівник ратушняківської газети "РІО".
    Тепер зрозуміло, звідки тече це болото?
    Питання до слободянюківського Репортера: а ваш Сергій Миколайович знає, що ви працюєте на зовсім іншого Сергія Миколайовича, який замовляв биття лиця вашому Сергію Миколайовичу?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для к
    Ти, знаєш про такі речі як розсилка інформації по е-mail?

    Чи тобі цей брєдовий кометар молодший брат набиває?
    P.S. Ратиної сусідки першого чоловіка шовгор працює в Мукачеві, у фірмі, що розміщена на одній вулиці з Барвівським магазином. Шариш про тісний зв*язок з Рати Балогою???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бестолкова Завидівська Барва ніяк не може навчитись цивілізації, навіть маючи владу село залишилось селом!!! Уявляю собі як Балога в Киеві вже всіх заєбав рогатими підходами!!! З самого початку було видно, що інтелігентний Ужгородець Чижмарь аж ніяк не вписується в їхню бичу компанію!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ужгородець, бикуєш конкретно.В тобі багато злості і заздрощів,бо сам напевно нікчема.Виліз ти і сам десь з села ,а село з тебе так і не вилізло,а "Завидівські хлопці"добрі організатори й мають прекрасний командний дух.А ти "Ужгородець" не журися,старайся , може і з тебе щось буде.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В связи с приближением выборов ГАИ установила следующий порядок подачи и обозначение звуковых сигналов для транспортных средств:
    4 сигнала - (Я-ну-ко-вич/Е-ха-ну-ров) в зависимости от цвета авто;
    3 сигнала - применяются только автопарком Секретариата Президента;
    2 сигнала - (Клич-ко/Щуф-рич/ПО-РА/Не-Так) в зависимости от области страны;
    1 сигнал - ("Против всех!" или "Придурок, уступи дорогу!")

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НЕ ПОРА ПОРПАТИСЯ!
    Чом' ПРП з ПОРОЙ ТАК мляво агітують?
    ТОМУ ЩО інші справи їх гальмують:
    Клічко поліз у клінч до мерії,
    Пінзеник - той зав‘яз у бухгалтерії,
    У Каськіва - "хвости" й студентські штучки...
    ДоПОРПАються хлопці аж до ручки!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закарпатці, все буде добре! Ніхто нікуди не розбігся, всі вони дружньо вмісті підуть на вибори. За них ви не переживайте! Ви слідкуйте краще щоб жодна наволочь з закоренілих ездеків не прорвалась під іншими "прапорами" до руля!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    этот каськов дахе нам на кацапском телевизоре достал со своим нато как вы его еще терпите