ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські соціалісти пішли у народ

    28 июня 2024 пятница
    44 переглядів

    У приміщенні Ужгородського коледжу мистецтв пройшла робоча зустріч кандидатів у депутати Ужгородської міської ради від Соціалістичної партії із мешканцями мікрорайону. Єлизавета Лях, Петро Кіндюх та Юрій Фогел розповіли про своє бачення розвитку міста в новому 4-річчі після виборів, а саме, розвиток медицини, освіти та житлово-комунального господарства.

    Останнє, звісно, цікавило виборців чи не найбільше, тому й питання до Юрія Фогела сипались активно. Юрій Георгійович роз’яснив, у чому полягає проблема холодних радіаторів у квартирах: на вході до кожного будинку труби гарячі, але між мешканцями й Теплокомуненерго стоять ще й ЖРЕРи, які не допускають тепловиків до внутрібудинкових мереж, банально зачинивши перед ними підвали – можливість надати якісну послугу до кожного помешкання.

    - Тому, за перемоги Соціалістичної партії України на виборах до міської ради, ми зможемо добитись того, аби ці внутрібудинкові мережі передали на експлуатацію нам, тепломережі. Сьогодні в нас немає жодних договірних стосунків зі ЖРЕРами, а для якісних робіт та обслуговування у нашій сфері потрібно створити конкурентне середовище.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    молодці, лиш одне зауваження. Петро Кіндюх, ти програв вибори Солонтаю, що ти зробив за цей час для своїх виборців? Чому ви згадуєте про виборців лиш під час виборів?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А этот селюк фогель куртку бы мог и снять.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мне пофик Киндюх, но Саша Салантай вииграл при поддержке СДПУ(о)