ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська міліція звернулась по допомогу до мешканців краю

    29 мая 2024 среда
    38 переглядів

    Як повідомили "UA-Reporter.com" у Центрі зв’язків із громадськістю управлінням МВС України в Закарпатській області, правоохоронцями в ході проведення оперативно-розшукових заходів затримана група осіб циганської народності, жителів ромського поселення с.Обава Мукачівського району, які обгрунтовано підозрюються в скоєні ряду шахрайств та крадіжок грошей від громадян під виглядом працівників служби соціального забезпечення та роздавання гуманітарної допомоги на території ряду районів Закарпатської області. На сьогодні працівниками Мукачівського РВ УМВС проводиться документування злочинної діяльності групи. У зв'язку з вищевикладеним керівництво УМВС України в Закарпатській області звернулося до жителів краю з проханням повідомити про скоєння аналогічних нерозкритих злочинів в чергову частину УМВС в Ужгороді за тел. 61-45-70 або в Мукачівський райвідділ УМВС за тел. 2-22-29; 2-23-33.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Після того, як у Києві долбані мєнти вмтрілили в спину лежачому 17-річному пацану - про яку допомогу населення міліції може йти мова!
    Боягузи ви та суки лягаві!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що таке "обґрунтовано підозрюються"? Бувають і "необґрунтовано підозрювані" чи як? А зі "злочинною діяльністю циган і ромів" - обережніше - не можна за національно означати якусь злочинну групу

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    придурки ви, та ще і злі!