ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У містах Закарпаття відключені майже всі великі котельні

    03 июля 2024 среда
    25 переглядів

    Діють лише кілька - в Мукачеві та Виноградові, але й вони під загрозою зупинки. Першопричина побутових неприємностей – борги людей за газ, які перевищили 10 мільйонів гривень і продовжують зростати.

    Загалом у Закарпатті вже опломбували 100 котелень. Половина з них в Ужгороді. Після цього мешканці почали гріти воду на газових плитах.

    За словами першого заступнико голови правління “Закарпатгаз” Фізера, населення заборгувало його підприємству ”біля 12 мільйонів гривен. за спожитий газ попередніх років. Це значить, що за поточне споживання проплата йде, а за борги попередніх років населення розраховується дуже і дуже повільно”.

    Восьми тисячам затятих неплатників газ уже відключили. Борги з них стягують через суд. Закарпатці ж вважають, що заплановане з 1-го липня подорожчання газу обов‘язково має бути диференційованим.

    В обласному центрі Закарпаття м.Ужгород за борги енергетики відключили “Водоканал”. Тепер мешканців обіцяють залишити ще й без холодної води...

    Відключення газу і води б‘є не лише по споживачах, а й по комунальниках. Борги їм сплачують мляво, а простоюючи – підприємства взагалі збанкрутують.

    Богдан Барбіл, "Перший канал".
    Влітку Ужгород перетвориться на Сахару?
    Ужгород: Через відключення енергомережі ледь не померла людина
    УЖГОРОД ВІДКЛЮЧАЮТЬ ВІД ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ
    Сергій Ратушняк розпочав своє мерство з відключення тепла, гарячої води і порушенння трудового законодавства

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору