ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Пащенко: "Шанси Віктора Балоги на віце-прем’єрство – 50% на 50%"

    26 июня 2024 среда
    38 переглядів

    Шанси вихідця з Закарпаття, міністра з питань надзвичайних ситуацій Віктора Балоги обійняти в новому уряді посаду віце-прем’єра з питань адміністративної реформи про що розповсюджуються чутки, експерт, директор Закарпатського інституту політичних досліджень Віктор Пащенко оцінює як 50% на 50%. На його думку, такому кар’єрному злету Балоги можуть сприяти чотири фактори. По-перше, загальнополітична вага Віктора Балоги в Києві та на загальноукраїнському рівні виросла відтоді, як він обійняв посаду міністра. Він став ближчим до Ющенка. У Києві Балога має репутацію недруга «любих друзів». Цих «любих друзів»: Порошенка, Мартиненка, Третьякова, Жванію Ющенко віддалив від себе, а Балогу приблизив. Нині Віктор Балога входить у коло 10-15 осіб з найближчого оточення Президента.

    По-друге, за принципом »ворог мого ворога« фактор недруга «любих друзів» водночас приблизив Балогу до Юлії Тимошенко, він став в її очах не відразливою фігурою.

    Третій фактор, на думку Пащенка, – Балога входить до того крила «Нашої України», яке виступало за широку коаліцію, власне в рідному йому Закарпатті обласна рада має саме такий формат більшості. Тому він є прийнятним і для Регіонів. «В нинішній політичний момент в Україні маємо три ключові політичні фігури: Ющенко, Тимошенко і Янукович. Віктор Балога за період своєї роботи в уряді став ближчим до усіх трьох», – зазначив Пащенко.

    Четвертий – Балога показав себе як професіонал у боротьбі з пташиним грипом. «Завдяки цим чотирьом факторам і виникло питання про його можливе віце-прем’єрство в майбутньому уряді. Але чи буде воно реалізовано, вважаю шанси є 50% на 50%», – зазначив політолог, повідомляє "ЗІК".
    Закарпатець Віктор Балога стане віце-прем’єром нового уряду з питань регіональної політики та кадрів?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балогу полюбляли есдпеушники, зараз полюбляють нашоукраїнці, регіонали, литвінівці. Він теж всіх полюбляє, його інтерес бути королем Закарпаття, розвівати свій бізнес.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Деця" — це випадково не власник "Деци у нотаря"?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що тут поганого, що Балога став політиком загальнодержавного масштабу. Від цього Закарпаття тільки виграє. Цей рік показав. 70 млн.гривень на дамби. Це погано? При різних думках - дамби все-таки зроблять. Чого до Балоги цього не зробили. Я розумію, що Ратам та Камишам це не подобається. Амбіції хлопців жруть. Але що від тих амбіцій закарпатцям. Віктор Іванович - ВПЕРЕД! Ми тебе підтримаєм.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    По достигнутому соглашению Россия будет продавать Украине газ по $230, а Украина будет покупать его у России за $95. Когда об этом узнали в Израиле - Шарона хватил удар.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Закарпатець" забув підписати свій комент "Віктор Балога".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    to тойво. Ну для чого так примітивно мислити. По такій логіці, я можу стверджувати, що тойво - це Рата. А звучить непогано. Мені подобається - Рата - тойво

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І взагалі. Великі ужгородські політикани - пора визнати, що ви і в підмьотки Балозі не годитеся.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    закарпатцю Может поделим погонные метры на миллионы и высчитаем стоимость метра дамбы? Да все за голову возьмутся. Даже Ющенко сказал, что таких дорогих дамб нет нигде в мире! Отмывочка, однако! как говорил Козьма Прутков "смотрите в корень"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так интересно: всегда, когда надо какой-то комментарий по поводу Балоги, спрашивают Пащенко. Выходит, Пащенко – главный балоголог Закарпатья, а то и Украины. :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Виктор Балога среди тех политиков в Украине, которые сами себя сделали. У него, конечно, немало "грязных" мест на лабсердаке. Но он их нашол не где то на Канарах. Они все здешние, Закарпатские. Но ведь только он сейчас остался в верхнем политическом эшелоне закарпатцев. Остальные так - посмотреть зашли...