ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Верховна Рада затвердила склад уряду прем’єр-міністра Віктора Януковича

    26 июня 2024 среда
    31 переглядів

    За відповідну постанову проголосувало 269 депутатів. Портфелі розподілені таким чином:Перший віце-прем’єр і за сумісництвом міністр фінансів Микола Азаров



    Віце-прем'єри: Андрій Клюєв та Дмитро Табачник

    Віце-прем'єр і водночас міністр будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства Володимир Рибак



    Міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов



    Міністри:

    - у зв'язках з Верховною Радою Іван Ткаченко

    - оборони Анатолій Гриценко

    - закордонних справ Борис Тарасюк

    - економіки Володимир Макуха

    - палива й енергетики Юрій Бойко

    - вугільної промисловості Сергій Тулуб

    - промислової політики Анатолій Головко

    - агропромислового комплексу Юрій Мельник

    - внутрішніх справ Юрій Луценко

    - юстиції Роман Зварич

    - із надзвичайних ситуацій Віктор Балога

    - транспорту і зв'язку Микола Рудьковский

    - охорони навколишнього середовища Василь Джарти

    - у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко

    - культури і туризму Ігор Ліховий

    - охорони здоров'я Юрій Поляченко

    - освіти Станіслав Николаенко

    - праці і соціальної політики Михайло Папієв.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    чейндж: не спонукай до образи, візьми газету та уважно почитай, якщо на англійську обізнаний...))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Несподіванки: Зварич (без диплома про вищу юридичну освіту), Рудьковський (який найбільше серед соціалістів приклався до розвалу помаранчевої коаліції), Папієв (той, що накрався на коштах на безкоштовну роздачу окуляри для пенсіонерів, Луценко (який обіцяв, що не буде працювати в уряді Проффесора). Як бачимо, посади в уряді отримали ті продажні нашоукраїнці, які проголосували за призначення Януковича прем'єром (Тарасюк, Павленко, Зварич). Також ми побачили, що є серед нашоукраїнців і справжні патріоти - Руслана Лижичко, Ольга Герасим'юк, Микола Катеринчук, Вячеслав Кириленко (який не продався заради того, щоб продовжити обіймати посаду віце-прем'єра з гуманітарних питань) та інші 57 депутатів НСНУ. Також патріотом виявився і соціаліст Йосип Вінський, навідміну від його колишнього шефаЄ, продажного Мороза.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "The Times: Как выжали апельсин революции

    Украинцы сейчас наверняка думают "за что боролись...". Яркий свет "оранжевой революции" обернулся грязной и горелой оранжевой тенью - президент Ющенко был вынужден допустить к контролю над правительством своего главного противника. Виктор Ющенко, герой "оранжевой революции" и пламенный поборник развития связей с Западом, все-таки выдвинул на пост премьер-министра пророссийского политика Виктора Януковича.

    То, что сейчас происходит, для Украины лишь немногим лучше абсолютного паралича, поразившего правительство на целых четыре месяца. На парламентских выборах ни одна партия не добилась решающего преимущества, и не успели они закончиться, как "оранжевые" партии тут же начали биться между собой. Что их и погубило." Наверное больше добовить нечего.Каков поп - таков приход.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    lashkun: Не придумовуй свою власну газету The Times. В такому примітивному стилі там не пишуть. А тебе, клоуна, в дописувачі не запросили

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Справді союзу між Бют та НСНУ неможливий із-за деяких керівників партії Нашої України. Якраз вони зробили все щоб коаліція виникла з регіонами. Як про мене то питання про створення коаліції невиникають за тиждень чи два. Це було відомо ще до початку виборів. А всі коаліційні переговори був тільки розіграш регіонів та НСНУ, де протягом 4 місяців маніпулювали свідомістю суспільства: навязування коаліції між ПР та НСНУ з поступовим звиканням до цієї ідеі населенням. Залишалось лише під "великими" гаслами все це преподати - обєднання сходу і заходу. Результат обєднання - рішення облради Львова про непідчиність діючому Премєр-міністру,як головному фальсифікатору виборів 2004 р. А щодо диплому зварича то посада Міністра юстиції є політичною посадою, який пропонується премєром, і зобовязує мати якихось спеціальних навиків чи диплому. Я прогнозую розпад коаліції на протязі від 1 до 2 років. І жодної реформи вони проводити небудуть, адже це непопулярні кроки, і втрачається рейтинг. Тому країну чекає такий самий застій!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Справді союзу між Бют та НСНУ неможливий із-за деяких керівників партії Нашої України. Якраз вони зробили все щоб коаліція виникла з регіонами. Як про мене то питання про створення коаліції невиникають за тиждень чи два. Це було відомо ще до початку виборів. А всі коаліційні переговори був тільки розіграш регіонів та НСНУ, де протягом 4 місяців маніпулювали свідомістю суспільства: навязування коаліції між ПР та НСНУ з поступовим звиканням до цієї ідеі населенням. Залишалось лише під "великими" гаслами все це преподати - обєднання сходу і заходу. Результат обєднання - рішення облради Львова про непідчиність діючому Премєр-міністру,як головному фальсифікатору виборів 2004 р. А щодо диплому зварича то посада Міністра юстиції є політичною посадою, який пропонується премєром, і незобовязує мати якихось спеціальних навиків чи диплому. Я прогнозую розпад коаліції на протязі від 1 до 2 років. І жодної реформи вони проводити небудуть, адже це непопулярні кроки, і втрачається рейтинг. Тому країну чекає такий самий застій!!!