ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У таборах відпочинку Ужгородщини оздоровлено понад 7 тисяч дітей

    01 июня 2024 суббота
    44 переглядів

    На оздоровлення дітей у літніх таборах відпочинку Ужгородського району Закарпаття використано з різних джерел понад 2 мільйони гривень, більшість з яких - бюджетні. Уперше в стаціонарних таборах району забезпечено чотириразове харчування з розрахунку 12 гривень на одну дитину. Більше в області на харчування витрачають тільки на Мукачівщині, повідомляють "Вісті Ужгородщини".

    В оздоровленні дітей Ужгородщини приймають також участь благодійні фонди та релігійні громади Скажімо, благодійним фондом «Доркас» у Виноградові оздоровлено 124, в угорському місті Дебрецен - 40, а голландська благодійна організація оздоровила 67 дітей дитбудинку «Добрий самаритянин» На території районів функціонують також два табори відпочинку - «Вогник» — у селі Оноківці, та «Трембіта» - у селі Циганівці. Перший фінансується за рахунок бюджету обкому профспілки держустанов, другий - за рахунок Ужгородської територіальної профспілкової організації працівників Львівської

    залізниці. Понад три тисячі дітей відпочило в таборах відпочинку, створених на базі двадцяти загальноосвітніх шкіл, де діти не просто відпочивають, зміцнюють здоров'я.

    З відпочиваючими, як розповіла начальник відділу освіти та у справах національностей Ужгородської РДА Світлана Третиник, проводяться тренінгові заняття з профілактики негативних явищ, формуються навички здорового способу життя, проводяться змагання з футболу, шахів та шашок, тенісу, волейболу та інше. Як відпочивається дітям в районі мали змогу на власні очі побачити голови сільських рад Ужгородщини, які взяли участь у виїзному засіданні райдержадмі-ністрації, що відбулось позаминулого тижня в селі Анталівці. Вони відвідали табори відпочинку у селах Великі Лази, Худльово та Анталівці.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору