ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Заробітчан-закарпатців виженуть з Іспанії?

    26 июня 2024 среда
    57 переглядів

    "Ми хочемо поліпшити ситуацію, в якій опинилися сотні тисяч людей, що працюють без прав і без оплати. Але також ми контролюватимемо нелегальну імміграцію в нашу країну", - заявив секретар Соціалістичної партії Іспанії Хосе Бланко в інтерв’ю газеті "Ель Паїс".

    За його словами, більшість іммігрантів, що нелегально працюють зараз в Іспанії, буде депортовано. “Ринок робочої сили вже поглинув все, що міг. Пора поставити заслін нелегальним іммігрантам. На ринку робочої сили вже немає для них місця”, - пояснив Бланко, який є другою за впливовістю людиною в правлячій Соціалістичній робочій партії Іспанії після прем’єр-міністра Хорхе Луїса Родрігеса Сапатеро.

    Нагадаємо, Іспанія є однією з найпопулярніших країн для нелегальних трудових мігрантів з України. За приблизними підрахунками, зараз там перебуває близько півмільйона українських нелегалів. Як правило, вони зайняті в сільському господарстві, працюють водіями, будівельниками, прибиральницями, робітниками на консервних заводах. Зарплата українського нелегала - від 400 до 1000 євро.
    Венеціанські заробітки для закарпатських остарбайтерів
    Закарпатці продовжують виїжджати на заробітки за межі гірського краю
    Із трьох загиблих під Прагою українців двоє — заробітчанки із Закарпаття
    Заробітчани із Закарпаття їздитимуть на Захід по-новому?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну хто складає такі матеріали? Які нелегали можуть, скажімо, працювати водіями? Ви думаєте там, що публікуєте? Повно заробітчан з України перебуває на Заході цілком законно - мають візи, дозволи на роботу(хоч і не завжди платять усі податки і збори). Нелегалів є насправді не так багато, і тисячі євро вони ніколи не отримають. Вони частіше не отримують зовсім нічого.