ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: 4 млн.грн. — така загальна сума невиплаченої заробітної плати в регіоні

    01 июня 2024 суббота
    52 переглядів

    Про це повідомив голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші під час селекторної наради за участі глави секретаріату Президента України Віктора Балоги та губернаторів, що відбулася у вівторок, 26 вересня.

    На сьогодні заборгованість по заробітній платі в Закарпатській області, за словами Олега Гаваші, є найнижчою порівняно з усіма регіонами України. У загальній структурі боргів закарпатські займають всього 0,3 відсотка. Але, поряд з цим, є інша проблема: темпи зростання заборгованості в Закарпатті найвищі. Спостерігається така ситуація від початку року, коли сталася аварія на Солотвинському солеруднику. У результаті вийшло так, що зе темпами зростання заборгованості по зарплаті Закарпаття лідирує в Україні. Якщо на початку року загальна сума боргів сягала 2 мільйонів гривень, то за результатами півріччя поточного року – 4 млн. грн.

    Олег Гаваші повідомив, що, тим не менше, протягом вересня заборгованість по зарплаті в Закарпатті вже зменшено більше, ніж на 3,6 %. Губернатор пообіцяв, що до кінця поточного року припиняться темпи зростання боргів.
    Яка сьогодні зарплата у закарпатській промисловості?
    Ужгородський мер Ратушняк "благає" депутатів про підвищення власної заробітної плати — з 2-х до 7-ми тисяч гривень!
    "Використання найманих працівників без документального оформлення їх на роботу є найбільш живучою, ганебною та протиправною їх експлуатацією!.."

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору