ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За закарпатським прикладом, блокування руху російських фур розпочали й на Волині (ВІДЕО, ФОТО)

    27 квітня 2024 субота
    87 переглядів
    Активісти анонсували з 8.00 12 лютого блокування руху російських фур

    Про таке повідомляє лідер СПО "Карпатська Січ" Тарас Деяк, повідомлення підвтерджують і регіональні волинські видання.



    Як пише, зокрема, видання "Позитив", активісти анонсували на 8.00 12 лютого безстрокову акцію з блокування руху вантажного транспорту з державними номерними знаками Російської Федерації в районі села Гірники траси Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече.

    "Почали о 8:00, як і обіцяли! Як результат, завернули чотири авто та зловили одного "фаната" з георгієвською лентою, який проїхав через всю Украіну", - повідомляють в соцмережах активісти.


    Нагадаємо, на Воловеччині біля дорожнього пункту пропуску «Нижні Ворота» близько двох десятків активістів зупиняють вантажні авто із російською реєстрацією та розвертають їх, не пропускаючи у напрямку Ужгорода. Вчора за 5 годин роботи розвернули близько 30 автомобілів. Активісти кажуть, що водії з порозумінням ставляться до подій, не чинять опору і розвертаються назад. Організатори акції кажуть, що стоятимуть доки буде потреба. Щоправда кажуть, що за останні години російські вантажівки майже не заїжджають на Закарпаття, очевидно вже отримали інформацію про блокування дороги.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Україна дозволила перевозити вантажі російським фурам

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору