ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Апеляційний суд Івано-Франківщини переніс слухання справи екс-губернатора Закарпаття на невизначений термін

    29 июня 2024 суббота
    43 переглядів

    Після сьогоднішнього 3-годинного розгляду Апеляційним судом Івано-Франківської області кількох епізодів з багатотомної кримінальної справи щодо екс-губернатора Закарпатської області Івана Різака слухання перенесено на невизначений термін.

    Засідання перенесено через відсутність у залі суду потерпілої сторони – дружини покійного ректора Ужгородського національного університету Наталії Сливки, повідомляє Радіо "Ера".

    І.Різак сказав місцевим журналістам, що приїхав до Івано-Франківська разом із дружиною та сином-першокурсником, оскільки сподівався, що «цього разу буде покладено крапку у цій справі». Водночас він підтвердив, що «категорично не визнає своєї вини» і сподівається на об'єктивність Івано-Франківського апеляційного суду.

    Сьогодні суд слухав епізоди справи щодо вимагання хабара, зловживання службовим становищем та підробки службових документів. Свої пояснення надавав І.Різак.

    І.Різака, зокрема, обвинувачено у доведенні до самогубства ректора Ужгородського державного університету Володимира Сливки; зловживанні службовим становищем; отриманні хабара; користуванні мобільним телефоном за рахунок «Закарпаттяобленерго"; організації масових заворушень у Сваляві; незаконній видачі посвідчень радника губернатора трьом особам (частина 2 статті 120, частина 3 статті 365, частина 3 статті 365, частина 3 статті 368, частина 2 статті 294 і частина 2 статті 157 Кримінального кодексу України).

    І.Різака було затримано 13 травня 2005 р. 16 травня Ужгородський міський суд обрав запобіжним заходом відносно І.Різака арешт. 13 вересня його було звільнено з-під варти в Ужгородському СІЗО під заставу. 14 грудня 2005 р. Апеляційний суд Івано-Франківської області переніс розгляд справи І.Різака на січень 2006 року.

    У лютому 2006 року цей же суд призупинив слухання справи І.Різака до його повного одужання.
    Мер Мукачева Василь Петьовка про звинувачення екс-губернатора Закарпаття Івана Різака
    Екс-губернатор Закарпаття Іван Різак дав прес-конференцію в Києві

    Ризак обвиняет Балогу в вымогательстве
    Генпрокуратура України "наїжджає" на дітей Різака і Шуфрича, щоб посадити батьків?!?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору