ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Марина Цимбалюк із Ужгорода отримала заохочувальний приз від "Райффайзен Банк Аваль"

    17 июня 2024 понедельник
    41 переглядів

    "Райффайзен Банк Аваль" підвів підсумки акції, присвяченій 5-річчю системи грошових переказів «Аваль-Експрес», і визначив її переможців. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю з посиланням на департамент роздрібних продуктів та маркетингу "Райффайзен Банку Аваль".

    Акція проходила з 1 вересня по 31 жовтня 2006 року у всіх відділеннях банку та відділеннях банків-агентів, що співпрацюють із Райффайзен Банком Аваль за системою грошових переказів «Аваль-Експрес». За умовами акції, кожен клієнт, який у цей період відправив грошовий переказ за системою «Аваль-Експрес», автоматично ставав учасником акції та брав участь у розиграші грошових призів.



    За підсумками проведеного розиграшу головний приз — 5 тис. грн. отримала Зибіна Валентина Євгеніївна, жителька м. Ямпіль Сумської обл.



    Власниками додаткових призів по 1 тис. грн. стали:



    — ЦИМБАЛЮК Марина Миколаївна, м.Ужгород

    — Галюк Костянтин Валерійович, м.Дніпропетровськ

    — Букіна Валерія Василівна, м.Сімферополь

    — Лапатюк Валерій Дмитрович, м.Одеса

    — Ніколаєва Тетяна Артемівна, м.Київ.




    Сума виграшу виплачується переможцям акції у повному обсязі, без стягнення будь-яких додаткових комісій чи зборів та має бути отримана в термін до 31 грудня 2006 р.

    Для отримання призу — грошового переказу переможцю акції необхідно звернутися до будь-якого відділення Райффайзен Банку Аваль або до відділення банків-агентів, де здійснюються грошові перекази за системою «Аваль-Експрес». При собі потрібно мати паспорт, що посвідчує особу, та ідентифікаційний код.

    Адреси відділень банку, що здійснюють грошові перекази за системою «Аваль-Експрес», можна дізнатися за одним із телефонів Інформаційного центру Райффайзен Банку Аваль: 8-800-500-5000 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних телефонів), (044) 490-8888 (київський міський номер), повідомляє сайт "Райффайзен Банк Аваль".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору