ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На румунському кордоні намагаються вивозити цигарки, на угорському — ввозити валюту

    28 апреля 2024 воскресенье
    21 переглядів

    За минулу добу (21/22 листопада) на відділенні прикордонного контролю "Дякове" Мукачівського прикордонного загону, що на закарпатській ділянці Державного кордону України з Румунією, прикордонниками було затримано двох громадян Румунії, які намагалися у своїх автомобілях незаконно ввезти з України майже 1000 пачок цигарок марки “RONSON”. Водії намагалися приховати цигарки у салоні своїх авто в господарських сумках.Загалом такі затримання останнім часом трапляються на пункті пропуску «Дякове» фактично кожен день.

    За останній тиждень прикордонниками цього пункту пропуску було затримано 7 громадян Румунії за спробу незаконного вивезення цигарок з України на загальну суму майже 3000 грн., у одного із затриманих було конфісковано автомобіль.

    На румунській ділянці обстановка характеризується переважно незаконним вивезенням цигарок з України громадянами Румунії.

    Що стосується україно-угорського кордону, то там порушення прикордонного законодавства характеризувалося припиненням спроб незаконного ввезення в Україну валюти (в основному форинти) громадянами Угорщини. Так, за останні 7 днів прикордонниками в 4 випадках було затримано 5 громадян Угорщини за незаконне ввезення валюти на суму біля 2 тис. доларів.



    Прес-секретар Мукачівського прикордонного загону майор Едуард СТЕБЛЮК.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору