ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді ліквідовують викид неочищених каналізаційних стоків у річку Уж

    02 июля 2024 вторник
    33 переглядів

    Вчора, 3 лютого, о 12 год. 55 хв. в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді внаслідок довготривалої експлуатації через порушення місць з'єднання бетонного напірно-каналізаційного колектору (діаметр - 900 мм) стався викид неочищених стоків об'ємом 150 м3/год в річку Уж, яка протікає через місто.

    Водопостачання населення міста не припинялося, водозабір знаходиться вище за течією річки від місця аварії, часткове відведення каналізаційних стоків організовано за допомогою відкачування антисептичною цистерною виробничо-водопровідного каналізаційного господарства до іншої гілки колектору.

    Фахівцями обласної СЕС та Державного управління екології Закарпатської області зроблено аналізи проб води з р. Уж, результати яких не перевищують гранично-допустимої концентраційної межі. Станом на 19 год. в результаті проведених ремонтних робіт об'єм стоків до р. Уж зведено до мінімуму і не перевищує 50 м3/год.

    До аварійно-відновлювальних робіт залучено бригади комунальних служб міста та виробничо - водопровідного каналізаційного господарства водоканалу, повідомляє прес-служба МНС України.
    Закарпаття "сплавило" сміття сусідам по кордону — Угорщині та Словаччині

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нормальні фахівці. Це ти в школу не ходив. Або ходив у шкільний туалет замість уроків хімії. Прорахуй концентрацію будь чого в об*ємі 150 кубометрів на об*єм води, що протекла за цей час. Це ж переважно водорозчинні речі. Не нафта чи якась інша органіка.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "...Фахівцями обласної СЕС та Державного управління екології Закарпатської області зроблено аналізи проб води з р. Уж, результати яких не перевищують гранично-допустимої концентраційної межі..."
    Хорошие "Фахівці" в областной СЭС. В реку вывали 150 кубов пакости, а у них "все хорошо, прекрасная маркиза"...