ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські депутати збільшили бюджет розвитку обласного центру Закарпаття на 12,34 млн. грн. та змінили голову депутатської земельної комісії

    04 июля 2024 четверг
    48 переглядів

    Сьогодні відбулося 10 пленарне засідання 4 сесії Ужгородської міської ради, на якому депутати, зокрема, визнали незадовільною роботу земельної комісії і звільнили від виконання обов’язків її керівника Золтана Шолтеса. Замість нього обрали нового — Петра Харевича. Як звільнений, так і новообраний є представниками БЮТ.

    Міський голова Ужгорода С.Ратушняк поінформував депутатів, як як буде перерозподілено 4 млн грн., що їх на розвиток міста дає Нацбанк. За словами Ратушняка, по 1 мільйону на ремонтні роботи та заміну вікон отримають міська лікарня з поліклінікою та міська рада. Решту ж буде скеровано на поліпшення стану площ, дошкільних закладів тощо відповідно до пропозицій депутатів.

    Власне ремонт у міськраді вже розпочався, зокрема, у сесійній залі вже встановлено пластикові вікна. У цьому залі планується замінити і сидіння, паркет, стелю, а у кабінетах – вікна, двері, підлогу тощо.

    Народні обранці також збільшили бюджет розвитку міста на 12,34 млн. грн. Ці кошти підуть на ремонти доріг та інші нагальні потреби. Загалом в Ужгороді з 162 км міських доріг серйозного оновлення потребують 137 км, на що треба більше 150 млн. грн., а надходження з податку від власників автотранспортних засобів у місті складають близько 2 млн. грн. на рік.

    Депутати затвердили також міську програму «Шкільний автобус», продали за 1,2 млн. грн. шматок землі, кілька роздали в оренду, 56 тис. грн. передали для топографічно-геодезичної діяльності.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Найбільша фракція міськради - БЮТ - знову буде керувати дерибаном землі, а потім казати, що він ніпричому:-)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шолтес здискредитований своєю діяльністю - поміняли на нового, "чистого". А що змінилося по суті

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А что, БЮТ ещё не всё в Ужгороде разворовал?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ужгородський БЮТ своєю жадністю лише дискредитує Юлю, яка так старанно ліпить чесний і гарний політичний імідж БЮТу

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А кого дискредитує НСНУ? Їм уже навіть немає кого дискридувати !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А при чому тут НСНУ? Вони що, при владів Ужгороді? Чи, може, в більшості в міськраді? Чи землю дерибанить, як бютівці під керівництвом свого ужгородського вождя Циріка?