ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Мер Ратушняк назвав призначення нового голови податкової Закарпаття "перемогою над "Барвою"

    02 июля 2024 вторник
    48 переглядів

    Як повідомив сьогодні, 21 березня ЗІКу речник міського голови Ужгорода Олег Подебрій, мер міста Сергій Ратушняк схвалив призначення новим головою ДПА в області Василя Іванча. «Це впевнена перемога над «Барвою», — цитує слова мера його речник.«Сергій Миколайович висловлює сподівання, що новопризначений керівник своєю діяльністю сприятиме розвитку та процвітанню всього обласного бізнесу», — сказав Подебрій.



    ***



    Наказом ДПА України від 16 березня 2007 року звільнено з посади голови ДПА у Закарпатській області Тетяну Шаповалову і призначено на цю посаду Василя Іванча, який досі працював першим заступником голови. Причиною кадрової ротації, за словами заступника голови ДПА України Сергія Лєкаря, є «невиконання наказів ДПА України та розпоряджень Уряду».

    Як повідомляли раніше ЗІКу джерела у податковій адміністрації України, питання про звільнення голови ДПА на Закарпатті постало ще у листопаді минулого року, коли було змінено керівників податкової ряду областей. Цю інформацію підтверджувала і сама Тетяна Шаповалова, заявивши, що за власним бажанням йти не планує. Тоді ж без погодження із обласним керівництвом ДПА було призначено першим заступником Василя Іванча. Закарпатська податкова правомірність таких дій вищого керівництва з’ясовувала у суді.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Почалося!
    Знову "Барва", що більше ніхто немає бізнесу у Закарпатті! Чи може кругом слово "Барва" у нашому краї стало нецензурщиною!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Все ясно. Надрукуйте цю статтю на принтері. Через рік, як Рата за старою привичкою обливатиме його брудом, цікаво буде почитати...