ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За яку таку "погану роботу" Тетяну Шаповалову "пішли" з посаду голови Закарпатської ДПА?

    02 июля 2024 вторник
    52 переглядів

    Зміну Тетяни Шаповалової на Василя Іванча на чолі закарпатських податківців керівництво ДПА України пояснило поганими показниками роботи, у тому числі кадровими недопрацюваннями.

    Тетяна ШАПОВАЛОВА.
    Тетяна ШАПОВАЛОВА.

    Проте цьому суперечать об’єктивні дані, у тому числі й результати опитування громадської думки, днями розміщені на офіційному сайті ДПА Закарпатської області.

    Опитування провели наприкінці лютого в 15 районах та містах обласного підпорядкування і з 721 респондента 78,2 % - бухгалтери, керівники підприємств та підприємці, які постійно контактують з податківцями, 13,3% – робітники, 7,5% – студенти, 1% - безробітні.

    Отож, 99,2% опитуваних оцінили ефективність діяльності податкової служби позитивно, тоді як рік тому незадовільну оцінку виставили майже удвічі більше - 1,4 % опитаних.

    Як зазначає відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області, податківці здійснили комплекс заходів щодо поліпшення обслуговування платників податків, недопущення черг при поданні звітності та одержанні необхідних документів. Це позначилося і на результатах опитування - 66,6% респондентів, заявили, що ніколи не стикалися з випадками грубощів або неуважності з боку спеціалістів податкових органів, тоді як минулого року про це заявляло 60%.

    Про те, що їх запити завжди розглядаються своєчасно і якісно, повідомили 76 %, а 2,4 % - що відповіді в окремих випадках надаються несвоєчасно або не повністю. Лише 0,3 % респондентів вважають, що відповіді на їх запитання носять формальний характер або змушують звертатися повторно, в тому числі до органів податкової служби вищого рівня. Отже, закарпатські платники не надто дошкуляли своїми проблемами головним податківцям держави – з’ясовували все необхідне на місцях. У тому числі й тому, що отримували допомогу - роз’яснення податкового законодавства у податкових інспекціях області - 66,8 % опитаних, а 14,1 % цими послугами взагалі не користувалися.

    Результати опитування ще раз підтвердили, що робота Тетяни Шаповалової як голови ДПА в Закарпатській області не влаштовувала саме керівництво ДПА України, а не підприємців краю, зауважує ЗІА "Простір"— Мукачево.net. Але для кого, власне, працюють державні органи – для людей, чи ...для керівництва Партії регіонів?

    До речі, новий керівник наших податківців Василь Іванчо поки що не вважає за потрібне відповісти на запитання журналістів і через пресу поспілкуватися з платниками податків...
    Ужгород: Мер Ратушняк назвав призначення нового голови податкової Закарпаття "перемогою над "Барвою"

    Тетяна Шаповалова, голова Закарпатської ДПА: "Завдань за межами законодавства не виконуватиму"
    Закарпатські податківці підбили підсумки роботи у 2006 році
    Ужгород: Нинішній керівник податківців Закарпаття зі своєї посади добровільно йти не збирається

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору