ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На території військового містечка м.Мукачево діяла лісопилка — без документів, але ...з робітниками

    03 июня 2024 понедельник
    23 переглядів

    Протягом минулого тижня у закарпатському Мукачеві працівниками податкової міліції припинено діяльність двох лісопильних цехів. В одному із них, що знаходився на території військового містечка, вони виявили чотири деревообробні верстати, 65 м3 лісу-кругляку хвойної породи.

    Однак дозвільних документів на право розпочати та здійснювати деревообробні роботи, висновків відповідних компетентних державних органів, документів про походження майна у Олександра Д., котрий представився його власником та директором, не виявилося. Тому товарно-матеріальні цінності вартістю 47 тисяч гривень вилучені та передані на відповідальне зберігання.

    Інший підпільний цех знаходився на території Мукачівського управління осушувальних систем і протипаводкових споруд, яке надало приміщення в оренду місцевому приватному підприємцю Володимиру Т.

    На момент перевірки в цеху працювали два робітники, договір з якими приватний підприємець не уклав. Як і в попередньому випадку дозвільних документів на право здійснювати відповідні роботи не було.



    За матеріалами УПМ ДПА у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору