ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Потерпілі внаслідок пожежі в закарпатському Мукачеві можуть виявитися причетними до підпалу зали гральних автоматів

    08 мая 2024 среда
    52 переглядів

    Двоє потерпілих, що зазнали важких опіків внаслідок пожежі в залі гральних автоматів в м.Мукачевому, можуть виявитися винними у загорянні.Такою є одна із версій правоохоронців, повідомив начальник ЦЗГ УМВСУ в Закарпатській області Ігор Стефанець. Як з’ясували експерти, на місці пригоди було розлито бензин.

    За словами І. Стефанця, наразі потерпілі перебувають у лікарні. Стан чоловіка і жінки не дозволяє їм дати свідчення міліції. Слідство триває.

    Нагадаємо, що 3 липня в Мукачеві у приміщенні зали гральних автоматів виникла пожежа, внаслідок чого було травмовано двоє людей. Близько шостої години вони вибігли на вулицю. На них горів одяг. 23-річну потерпілу доправили в реанімаційне відділення Мукачівської ЦРЛ. Жінка перебуває у дуже важкому стані, внаслідок пожежі вона отримала термічні опіки тіла ІІ ступеню (60-70 %) та опіки дихальних шляхів. 32-річний близько одинадцятої ранку також доправили в реанімаційне відділення шпиталю з термічними опіками тулуба, верхніх кінцівок, обличчя й голови ІІ-ІІІ ступеня.
    У закарпатському Мукачеві горіли "однорукі бандити", двоє людей — у лікарні

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору