ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Соціальна програма БЮТ: без цифр і сподівань

    09 мая 2024 четверг
    27 переглядів

    Передвиборча програма БЮТ під назвою "Український Прорив" (охрещена в народі "Український Нарив") вже викладена на сайті блоку. Вона представляє собою кольорову презентацію на сорока двох сторінках. Можна не звертати увагу на те, що програма містить граматичні помилки, але відвертий соціальний популізм не помітити важко.

    Одразу кидається у вічі майже повна відсутність конкретики у вигляді цифр і термінів реалізації. В цифровому еквіваленті описані лише виплати при народжені дитини, виплати на догляд за дитиною, стипендія та відсоток зниження вартості кредитів. Тому одразу ж закрадається ще маленька, але настирлива недовіра.

    Що ж на словах пропонує Юлія Володимирівна? Розлогі речення обіцяють соціальний рай, якщо не сьогодні, то, принаймні, в найближчому майбутньому. Це "українське ельдорадо" розписане по пунктам, які безсоромно повторюються в різних розділах. Зазначимо найбільш "веселі" з них.

    - "Запровадження обов’язкового медичного страхування зі збереженням чіткого переліку гарантованих державою безкоштовних медичних послуг". - Десь ми раніше вже чули подібне... Ах! Справді, це ж Конституція гарантує безкоштовну медицину! Для чого тоді, питається, обіцяти те, що зазначено в головному законі?

    - "Створення «соціального» ринку ліків із доступними цінами, особливо для пенсіонерів, за допомогою державного регулювання фармацевтичної сфери". - Це вже цікавіше, але читаємо далі.

    - "Прийняття законодавства, що відповідає практиці СОТ..." – Чи не протирічить це попередньому пункту? До сьогодні було відомо, що СОТ не дозволяє більш-менш серйозне державне регулювання цін та втручання держави в економіку. Можливо, ця міжнародна організація за останні дні змінила свій статут, але тоді виходить, що всі світові ЗМІ нахабно замовчують цей факт.

    - " Державне замовлення на будівництво соціального житла. " – Це, звичайно, прекрасно. Та про це говорять усі партії в кожній передвиборчій програмі. Проте жодного будинку для незахищених верств населення не побудовано, на відміну від житла елітного. Хоча ні, в нас дійсно існує така забудова... Це гуртожитки, де пацюки відгодованіші за свиней.

    І нарешті - через всю презентацію рефреном повторюється теза:

    - "... загальне зменшенням податкового навантаження." – Просто казуїстика якась виходить. А звідки наповнювати бюджет? А звідки брати гроші на соціальні виплати? Відомо де! Пані Тимошенко й на це знайшла відповідь - продавати залишки державних підприємств!

    Коли європейські партії ставлять завдання ліквідувати бідність, перше, що вони роблять – це припиняють "бєспрєдєл" бізнесу та підвищують податки. Вони не заграють з представниками бізнес-еліти й не беруть до себе в список одіозних підприємців. "Український Прорив" має всі шанси так і залишитись красивою кольоровою презентацією у Power Point, зате державні підприємства ризикують назавжди перетворитись у власність "великих дядь". Соромно, Юлія Володимирівна…

    Агенство социальных новостей
    Залізна Леді віддала закарпатський БЮТ своєму опоненту Бродському
    ЦВК: Тимошенко піарить свідому дурницю
    Микола Томенко визнав, що БЮТ в Ужгородській міськраді працював "на іншу політичну силу"
    Закарпаття: З Міжгірського офісу БЮТу невідомі вже втретє зірвали вивіски

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слабенький аналіз. Видно руку проФФесіоналів. Покращення життя вже вчора.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мукачівську районну організацію ВО "Батьківщина" очолює Роман В"ячеслав Ференцович, що відбував трьохрічне тюремне покарання. Він же є кумом Каменяша О.М. Яка ганьба! БЮТ - потрібно очищатися!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    УВАГА: ПОЛІТИЧНЕ РЕЙДЕРСТВО У ВО «БАТЬКІВЩИНА»!

    Шановні однопартійці!

    Останнім часом в партійних організаціях почалися випадки політичного рейдерства та «чисток» відданих партії людей. Для стабілізації ситуації та недопущення зниження рейтингу Юлії Тимошенко з числа відданих даній справі людей створено Комітет Справедливості партії «Батьківщина».
    Про всі негативні явища, що відбуваються у ваших партійних організаціях просимо повідомляти нас на адресу: [email protected].