ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Молоді БЮТівці здолали найвищу вершину Карпат

    09 мая 2024 четверг
    27 переглядів

    Днями активісти Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» здійснили символічне сходження на найвищу вершину України – гору Говерлу, де вони встановили прапор політичної сили «Блок Юлії Тимошенко».

    За словами молодих бютівців, встановлення прапора політичної сили «Блок Юлії Тимошенко» в найвищій точці України символізує перемогу на дострокових виборах до Верховної Ради України, на яких, вони впевнені, БЮТ набере найбільшу кількість голосів виборців України і самотужки сформує український уряд справедливості.



    Народний депутат України V скликання від БЮТ, голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» Євген Суслов відзначив, що «важкий шлях сходження на Говерлу ілюструє важкий підйом України до європейського лідерства і процвітання, який наша держава може пройти завдяки стратегічній програмі БЮТ «УКРАЇНСЬКИЙ ПРОРИВ».



    Ірина Лявинець, Ужгород

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    супер би було, якби БЮТ виграв вибори

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    И почему это всех недоумков тянет на Говерлу ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кусі. Твої соплєменнікі та таваріщі гримлять котєлкамі по зонах і прєдпочітають пити водку, що можна і дома. От і сидять де закусь найдуть, тобі інше життя не зрозуміти...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тупе ти Кусі!
    А самому слабо на Говерлу піднятись? чи мало каші в дитинстві їв. Ти спочатку піднімись на вершину зі сорони Козмещі а потім скажи хто недоумок