ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українські митниці облюбували "неопізнані" об’єкти

    03 июля 2024 среда
    25 переглядів

    "Працівники Виноградівської митниці затримали вже два туристичні автобуси із підробленими документами. Так, у митному посту «Лужанка» посадові особи Виноградівської митниці (Закарпатська обл.) затримали автобус марки «NEOPLAN 116», який належить приватному підприємству. Цей автобус здійснював міжнародне перевезення туристичної групи з Македонії в Україну".

    Про це повідомила сьогодні, 4 вересня, власкору ЗІКу провідний спеціаліст сектору зв’язків з громадськістю Західної регіональної митниці Христина Шубіна.

    З її слів, як підставу для в’їзду на митну територію України водій подав необхідні документи. Однак під час митного контролю, а саме при проведенні ідентифікації номера шасі з даними зазначеними у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу, встановлено, що рік виготовлення не відповідає даті зазначеній у технічному паспорті».

    «Транспортний засіб, вартістю 400 тис. грн затримано. Складено протокол про порушення митних правил», – розповіла Христина Шубіна.

    ***

    Виноградівські митники нещодавно затримали туристичний автобус марки «NEOPLAN», вартістю 378 750 грн, підставою для чого стало подання водієм документів, що містили неправдиві дані.
    Закарпаття: На КПП "Чоп" виявили ще один автобус "NEOPLAN" з невідповідностями в документах
    Чопська митниця "знайшла" сім туристичних автобусів з фальсифікованими документами
    На Львівщині затримали автобус "Неоплан" із закарпатським водієм, документи на який виявилися сфальсифікованими

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору