ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Міс Україна – 2007" до перемоги на конкурсі працювала в перукарні міста Ужгорода

    27 апреля 2024 суббота
    50 переглядів

    "Міс Україна – 2007" – ужгородська екс-перукарка, а віднедавна професійний політолог Ліка Роман прибула до Мукачева, щоб морально підтримати учасниць закарпатського обласного конкурсу «Красуня Закарпаття – 2007» на їхній першій прес-конференції.

    "Міс Україна – 2007" Ліка РОМАН.

    Сама Ліка наразі поселено готується до конкурсу «Міс світу», який відбудеться у грудні цього року в Китаї.

    Ліка Роман вже отримала перелік вимог та «домашніх завдань» для учасниць «Міс світу», які слід виконати до конкурсу. Із собою, зокрема, треба привезти різні національні предмети для благодійних аукціонів, а також відеозвіт про пророблену благодійну роботу національної міс. Із собою Ліка повезе фігурку бабусі, виліплену сліпим хлопчиком одного з дитбудинків, в якому вона побувала. Щодо конкурсу талантів, то українка представить у Китаї свій танцювальний номер з національного конкурсу — єврейський танок.

    Ліка також поділилася спогадами про участь в конкурсі «Міс Україна»: «Я не працювала раніше моделлю, тож вчилася всього з нуля. Щоб запам’ятати усі виходи, у нас з дівчатами мало не закипав мозок. Мене страшенно боліли ноги після репетицій, але я продовжувала тренуватися в коридорах нашого корпусу. Все це, безперечно, було варте кінцевого результату!».

    ***

    Тиждень тому красуня отримала диплом політолога, але зізналася, що поки не бачить себе у цій сфері. Наразі задіяна у різноманітних соціальних проектах. Майбутню володарку титулу «Міс Україна 2007» віднайшла в ужгородській перукарні екс-дружина Шуфрича Наталія Ворона.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору