ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На Хустщині, захищаючи власне майно від вогню, травмувався чоловік

    30 июня 2024 воскресенье
    51 переглядів

    Учора, 10 жовтня, виникла пожежа на обійсті 29-річного мешканця с. Копашнево Хустського району. Захищаючи власне майно від вогню, господар отримав термічні опіки рук та дихальних шляхів ІІ-ІІІ ступеня. Потерпілий перебуває на лікуванні в Хустській центральній районній лікарні. За висновками медиків, його життю, на щастя, нічого не загрожує, однак процес лікування буде тяжким і довготривалим.

    Згодом з’ясувалося, що до пожежі в надвірній споруді призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів самого господаря, який на подвір’ї працював на „болгарці”. Від іскор, що відлітали від агрегата, й загорілася будівля.

    За словами потерпілого, усе відбувалося миттєво: несподівано він відчув як спину обдало сильним теплом. Ще мить, і перед очима постали язики полум’я, що поступово охоплювали надвірну споруду. Господар почав самотужки рятувати нажите майно, коли й травмувався. А його дружина тим часом викликала пожежні підрозділи з районного центру, які згодом і приборкали розбурхану стихію.

    Прямі матеріальні збитки, заподіяні стихією, оцінюються у 2,5 тисячі гривень. Пожежею знищено покрівлю надвірної споруди, півтонни сіна, а також пошкоджено стіни цієї будівлі, повідомляє Центр пропаганди Головного управління МНС у Закарпатській області.

    У закарпатській Сваляві знайшли обгорілу жертву "нетверезого" куріння
    Закарпатець від отриманих на пожежі в Чехії опіків помер на батьківщині
    Закарпаття: У Сваляві через паління сина загинула мати
    На Закарпатті загинула людина. І знову — через цигарку!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору