ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

П'яні автотуристи намагалися перетнути україно-румунський кордон

    26 июня 2024 среда
    61 переглядів

    Наче у бойовику розгорталися минулої ночі події в пункті пропуску “Порубне” Чернівецького прикордонного загону на кордоні з Румунією. В них брали участь нетверезі румунські та українські громадяни.

    Спочатку на автомобілі “Дачія” з пункту пропуску намагалися виїхати двоє громадян Румунії. Обидва “герої” не мали при собі імміграційних карток, до того ж були добряче напідпитку, а тому, виїжджаючи з пункту пропуску, їхній транспортний засіб навіть зачепив кабінку паспортного контролю. Однак і після цього автотуристи не заспокоїлися. На заваді став засіб примусової зупинки – s авто з пробитими колесами нарешті зупинилося. За злісну непокору іноземних громадян було притягнуто до адміністративної відповідальності., а транспортний засіб потрапив на штрафний майданчик в зоні прикордонного контролю.

    За аналогічним сценарієм цього ж дня діяли і двоє наших співвітчизників, які в нетверезому стані на мікроавтобусі “Фольксваген” без дозволу заїхали в пункт пропуску та на великій швидкості намагалися перетнути кордон без проходження прикордонно-митного контролю. Цих порушників також притягнуто до адміністративної відповідальності, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
    Закарпаття: На територію України силоміць вдерся далекобійник із Угорщини!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору