ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Коням до столиці Закарпаття — зась! Як і стихійному паркуванню і використанню міських водойм...

    01 мая 2024 среда
    70 переглядів

    27 листопада виконком Ужгородської міської ради розглянув на своєму засіданні 37 питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

    Зокрема проведено аналіз роботи міських ринків протягом поточного року й відзначено, що рівень надходжень до бюджету від діяльності ринків знизився. Виконком вирішив звернутися до всіх контролюючих органів з тим, аби вони вжили відповідних заходів до дирекцій ринків, які подають звітність про 50-відсоткову наповненість торгових місць, хоча насправді вона становить 100 відсотків і вище.

    За присутності начальника міських ДАІ та АТІ розглянуто питання встановлення додаткових дорожніх знаків. Насамперед це стосується заборони в’їзду та руху на магістральних вулицях і автомобільних дорогах гужового транспорту. На сьогодні цей різновид транспорту ускладнює рух автомобільного, щільність якого в Ужгороді чи не найвища в Україні. Таким чином, в’їзд гужового транспорту до Ужгорода з усіх напрямків відтепер заборонений, а ДАІ та АТІ з обслуговування м. Ужгорода мають здійснювати за цим систематичний контроль та вживати відповідних заходів у випадку порушень.



    ... А ТАКОЖ СТИХІЙНЕ ПАРКУВАННЯ



    Виконком також розглянув можливості впорядкування паркування маршрутного пасажирського транспорту на території міста. Це стосується стихійних автозупинок і стоянок автобусів приміського та міжміського сполучення на вул. Перемоги (навпроти об-ласної лі-карні), куди через захаращеність транспортом буває складно дістатися навіть автомобілям «швидкої допомоги», а також по вул. Белінського (біля ринку), на проспекті Свободи (біля міської автобусної зупинки «Автовокзал»), пл. Корятовича. Вирішено спільно з ДАІ, міським управлінням транспорту, податковою інспекцією та інспекцією з пасажирських перевезень створити групу, яка щоденно перевірятиме місця паркування, відправлення чи прибуття автобусів приміських , міжміських автобусних маршрутів загального користування тільки з автостанцій № 1 та № 2.

    Буде проведена повна ревізія щодо впорядкування розміщення рекламоносіїв, за них має вноситися плата до міського бюджету, ті, що перешкоджають транспортному руху й заважають громадянам, будуть знесені. З виконавчим комітетом Ужгородської міської ради погоджені плани так званих «червоних ліній» у м. Ужгороді й направлені для розгляду сесією міської ради. Ці лінії забороняють ведення будівництва чи внесення будь-яких інших змін у міські вулиці.



    ...ТА ВИКОРИСТАННЯ МІСЬКИХ ВОДОЙМ УЗИМКУ



    Виконком розглянув заходи з попередження загибелі людей на водних об’єктах міста у зимовий час. З огляду на це заборонено підлідний вилов риби та катання на ковзанах на дериваційному каналі, р. Уж у межах міста та водоймах по вул. Загорській, вул. Чурговича, в парку «Перемога» (озеро біля ЗОШ № 15), в районі Радванського кар’єру. Вказані місця мають обладнати щитами про заборону підлідного вилову риби та катання на ковзанах. Також планується спільно з адміністраціями загальноосвітніх шкіл №№ 3, 4, 5, 12, 15 та лінгвістичної гімназії ім. Тараса Шевченка організувати чергування з метою недопущення нещасних випадків на воді. А для покращення зимового відпочинку ужгородців на стадіонах «Авангард», «Спартак», у Боздоському парку та на території між школами № 12 і № 15 облаштують льодові катки, звісно, за наявності відповідних кліматичних та погодних умов, інформує "Ріо".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняк проклят http://bogakara.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рішення виконкому правильне, але виконати його не можливо.
    По- перше: спроби заборони руху гужового транспорту були неодноразово ще за Погорєлова, але березультативно. Користуються конями в основному цигани, які на сьогоднішній день добре організовані та структуризовані ( товариства "Рома", "Романі - Яг"). навести з ними порядок не можливо. Та й механізмів таких не існує: водійські права від них не відберете, штраф також накласти проблематично, коня на штрафплощадку не покладете. Тому в цій частині рішення виконкому є мертвим. З іншої сторони це рішення має іншу мету - довести неспроможність ДАІ та перекласти на міліцію всю відповідальність за безлад в місті.
    По-друге: дійсно, всі підїзди до обласної лікарні забарикадовані автомобілями і підвести хворого в лікарню не можливо. Але такий стан речей зумовлений тим, що міська влада організувала тут комунальну платну парковку. Варто якось припаркуватися, як до тебе підбігає дядько й виписує тобі квітанцію за парковку.Його не цікавить, що в машині хвора людина, яка потребує невідкладної медичної допомоги. Таким чином платити за медичне обслуговування потрібно ще далеко від лікарського кабінету.
    Висновок: рішення виконкому є популістичне, а його невиконання вигідне в першу чергу самій міській владі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата вже втратив довіру виборців, котрі торгували на ринку і за нього голосували.
    Тепер же втратить голоси і циганів :)
    До речі - факт гужовим транспортом користуються не тільки вони, а і ЖЕК №5 :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Конi не виннi. Напруженiсть на дорогах нагнiтають КОЗЛИ за кермом. Будьмо на дорозi взаемоввiчливими i вистачить там мiсця всiм.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У цигана кінь – надія на заробіток. Не треба їх гнати. Я ще не бачив, щоб саме вони були причиною напруги на ужгородських дорогах. А от недисциплінованої молоді за кермом – вистачає.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Циганський барон Рата вже перетворив місто в грязний, вонючий, бандитський табір.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Циганський барон Йосип Адам перетворив Рату в грязного, вонючого бандита.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Конями засрані усі дороги в місті,вози гальмують рух в місті,а взагалі Адам с Ратою засрав усе місто.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рату ніхто не перетворював - він такий і був, просто після Львова сезонні загострення проходять дедалі важче.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сигинь, Рата!!! А може він просто зїв щось?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якби від їди, то сидів би в бударі, а то від голови...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Істинна правда! Краще б сидів в бударі, як у міськраді.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Наохтема!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тут в коментарях бере участь шобло мєнтами і соціалістами проплачених люмпен-дегенератів.
    А Ратушняк наївний. Він думає, що мєнти, зокрема ГАІшники будуть наводити порядок. Мєнти не будуть нічого робити, а тільки набивати власні кишені на нелегалах, наркоті, контрабанді і т.д., поки не прийде армійська ХУНТА і їх не передушить

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Bravo, uzshorodcyu!!! Ta vono i e.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Перший коментар – мій, а другий (ужгородець, 03.12.07 (23:56)– не мій. Ну, що, фантазії не вистачає?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата - це прокляття для ужгородців, які з міської громади перетворилися на покірну отару, зброд із усього Союзу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сасать! Рата обраний ужгородцями на виборну посаду міського голови. Де ви були коли потрібно було весною 2006 року працювати в місті проти Рати? Сиділи в теплі і тішилися з Гісема та Чижмаря які вони безнадійні у виборчій боротьбі? Вам не соромно?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чижмарь – папкин салабон. До чого здатний юрист, питаю? Чисто жидівська професія тільки щоб найобувати. При радянській владі юристи в заводських конторах сиділи в кінці коридора біля параші.
    А Гісем украв коньячний завод. Це доконаний факт!!! Подивіться у державний реєстр форм господарювання – там немає такої форми як "орендне підприємство", а саме так Гісем і володіє заводом. З цим біблійним "верблюдом" він ніколи не пролізе у "вушко голки" – у народну довіру і підтримку. Хай тихенько сидить там у лісі і краде. Поки не прийшло гестапо. А воно по нього прийде!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата не обраний ужгородцями. Він відкрито заявив підприємцям з Фединця, що за ньго проголосували його гроші, а не ужгородці.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Маємо те, чого незаслужили!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Підприємці з Фединця" :) Смішно звучить. Базарники, які засрали центр міста стали "підприємцями" :) Ніде в Україні в історичному центрі міст немає таких базарів-шанхайок. Сподіваюся, що і в Ужгороді не буде. Просто дивує, чому Ратушняк такий слабак, що не може навести лад з тими "лоточниками".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Моє виховання не дозволяє обзивати людей, тому я і вжив термін "підприємці". Але суть не в них, а в нас усіх разом, в тому, що ми - не міська громада, а зброд, на якому паразитують мери, депутати, судді і т.п.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ти Ужгародєц хто такий? за тебе бодай троє чоловік проголосує? Що за савєцко-руская ментальність облаяти всіх і вся і бути при цьому безпросвітньо тупому internet кнопкодавом! Скоро місцеві вибори. Готуй команду і дуй на вибори. Я тобі лозунг підкажу. Безпрограшний з боку мукачівської шизофренії Рати: "Наш мер - Ужгородець". Щодо юристів в сав*єцькіє часи. Ти б з двома класами церковно-приходської школи дурню не писав. В часи командної економіки господарського права не було як класу. Одне адміністративне, житлове та кримінальне. Все вирішувалося в райкомі КПРС. Навіщо такій системі юристи? Правда що зараз ситуація трохи змінилася? Чи ти і це проспав?
    P.S. Рата обраний міський голова громадою м. Ужгорода. Це ключова фраза до роздумів щодо його діяльності. Зробити вид що це не так можна, однак це не правильно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ключова фраза - неправильна. За 15 років в Україні вироблена система захоплення влади бандюками. Під цю систему платні юристи, аналітики підводять теоретичну базу, а потім нам пудрять мізки своїм "де-юре". Однак "де-факто" - бандюк він є і буде бандюком, а ми з вами не мусимо бути лохами.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дурня. Вибори були? Ти голосував? У випадку неприйняття вибору є можливість проголосувати "проти всіх". Це в путінській Росії немає такої можливості. Ти також бандюк? Однак на вибори, як кандидат у міські голови не фігурував. Щодо принципу проведення самих виборів, то вони відповідають загальноприйнятим європейським нормам. Чи це також платні юристи? Гавкати (а саме це і робить більшість коментуючих) звісно можна, однак подобається чи ні, Ратушняк обраний у вільних, прямих, рівних та таємних виборах міського голови. Мацкальньою (замовчуванням "нєудобних" фіктів та засовуванням голови в пісок) займатися не слід. P.S. Категорично не поділяю діяльність Рати як міського голови.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    P.S. приймається. Щодо "юристів" - це не до Вас особисто. "Підрахуй" теж юрист...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бидловате чмо очолює місто!Не чипляйте його нехай покаже нащо він здатний до кінця аби навідь останньому циганинові не хотілосяб бачити його самовпевнену рожу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хоч би він суші зїв, на охоту сходив. Чи що!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не тратьтеся.Нові кандидати з"явились із старими призвищами Каламуняк та Адамчук вже розпочали піар -ходо!Перша віл БАлоги,другий віл Рати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А яким би мав бути наш мер? Давайте обговоримо, можливо винесемо це обговорення в більш масові ЗМІ. Вибудуємо громадою рамки, щоб кандидати даремно не піарилисяю