ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Обидчиков" ужгородських футболістів "пішли" з матчів Кубка України

    17 июня 2024 понедельник
    67 переглядів

    На минулих вихідних відбулися матчі 18-го туру чемпіонату України з футболу у вищій лізі, після завершення двох з яких виникли питання щодо дій суддів.

    Як повідомили УКРІНФОРМу в Інформ-службі Федерації футболу України, Комітет арбітрів ФФУ, посилаючись на інформацію від інспекторів поєдинків, констатував, що рефері матчів "Таврія" - "Ворскла" (1:0) та "Закарпаття" - "Металіст" (0:1) припустилися грубих помилок, які вплинули на підсумок зустрічей.

    В обох випадках судді - Анатолій Жосан у Сімферополі та Сергій Березка в Ужгороді - за рахунку 0:0 не призначили 11-метрові удари в бік воріт відповідно "Таврії" та "Металіста". Обидва служителі Феміди отримали негативні оцінки за обслуговування поєдинків і по гарячих слідах усунені від проведення чвертьфінальних матчів розіграшу Кубка України.

    За словами голови Комітету арбітрів Віктора Дердо, епізоди з непризначеними пенальті будуть проаналізовані під час навчально-тренувальних зборів арбітрів, напередодні весняної частини змагань. Водночас до суддів кримського матчу існує ще низка претензій. Зокрема, на думку фахівців, Анатолій Жосан не в повному обсязі застосував дисциплінарні санкції до футболістів, які брали участь у сварці наприкінці матчу. А четвертий арбітр Микола Даниленко не поінформував делегата та інспектора ФФУ про серйозний конфлікт між представниками тренерських штабів обох команд, що стався уже після фінального свистка.

    Віктор Дердо також підкреслив, що очолювана ним структура й надалі діятиме максимально прозоро, зрозуміло й оперативно, без замовчування негативних фактів у роботі суддів. Що ж стосується безпосереднього покарання Анатолія Жосана та Сергія Березки, про це стане відомо наприкінці тижня, коли на черговому засіданні Комітету арбітрів затвердять санкції згідно з Дисциплінарними правилами ФФУ.
    Харьковский ФК "Металлист" резко отмел все обвинения ужгородского "Закарпатья"
    УЛЬТИМАТУМ ужгородского ФК "Закарпатье", который угрожает покинуть чемпионат Украины

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору