ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У місцевих видавництв і ЗМІ Закарпаття "забрали" півтора мільйони гривень

    30 апреля 2024 вторник
    37 переглядів

    Під час сесії Закарпатської облради 14 грудня із усіх проектів (а їх було 20) депутати не прийняли лише одне питання під номером 8: Програму про підтримку засобів масової інформації, видання творів закарпатських авторів та розвитку галузі на 2008 рік. Така ситуація склалась не вперше.

    Під час однієї з останніх сесій облради депутати не підтримали проекти, що стосувались ЗМІ та пункту тимчасового утримання нелегальних мігрантів «Павшино».

    Передбачалось майже 400 тисяч грн виділити редакціям газет, засновниками яких є органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також ЗМІ, що сприяють розвитку мов і культур національних меншин; 235 тисяч грн – на проведення конференцій, круглих столів, брифінгів, прес-турів. На видання книг закарпатських авторів та наукових праць, заходи щодо пропаганди української книги – 450 тис. грн. Обласній організації Національної спілки журналістів України – 15 тис. грн, на зміцнення матеріально-технічної та видавничої бази міськрайгазет – 150 тис. грн, на підтримку реформування ЗМІ – 300 тис грн. Усього – 1 млн 543 тис. грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору