ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Президенту потрібна Богатирьова, щоб збалансувати політичні сили?

    03 мая 2024 пятница
    25 переглядів

    Президент, призначивши Раїси Богатирьову на посаду секретаря РНБОУ, мав на меті залучити частину Партії регіонів до влади. Якби там не було, але з політичною силою, за яку проголосувала значна частина українських виборців, не можна не рахуватися, не можна її відкинути за бар’єр.

    За словами голови Львівської молодіжної організації «Наша Україна» Олега Мандюка, кадрове призначення Президента Ющенка сприятиме налагодженню балансу сил між різними політичними партіями. «Ми пам’ятаємо, як свого часу Юлія Тимошенко пропонувала опозиції портфелі міністрів, тому нічого дивного немає, що Президент віддав представнику поміркованої частини опозиції посаду секретаря РНБОУ. Ця посада, звичайно, важлива, але не найважливіша у системі влади», – зазначив Олег Мандюк.

    На його думку, призначення Богатирьової особливо важливе на фоні заяв лідера Партії регіонів Віктора Януковича, що регіонали зроблять все можливе, щоб парламент знову був розпущений.

    Відповідаючи на запитання кореспондента ЗІКу, Олег Мандюк зізнався, що йому не подобається нагородження регіонала Бориса Колеснікова орденом «За заслуги III ступеня», але якщо це потрібно для балансу політичних сил, то хай буде.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Раiсу виключать з Партii регiонiв i тодi ще кого прийдеться "залучати" ? Нажене Гарант ii з РНБО , депутатом на той час вона вже не буде i - "жадность фраера погубила".