ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті однопартійцям Ющенка і в коаліції з регіоналами Януковича добре! А БЮТ хай закликає, закликає...

    01 июля 2024 понедельник
    33 переглядів

    Єдина в державі широка коаліція, в якій мирно співживуть "Наша Україна" і Партія регіонів, майже рік працює в Закарпатській облраді. І хоча депутати від БЮТ закликають помаранчевих до об’єднання на кшталт демократичної більшості у Верховній Раді, ті з рішенням не квапляться.

    Антон Зелінський, член фракції «Наша Україна»: «Говорити, що блок Юлії Тимошенко не є суб’єктом, практично і юридично не можна. Скоріше всього, їм треба між собою розібратися. Більше того, представники партії «Батьківщина» входять і у керівні органи обласної ради, є головами комісій».

    Андрій Сербайло, керівник фракції БЮТ у Закарпатській облраді: «Ті, хто був членами партії за зраду інтересів виключено з партії, і сьогодні поставлено питання про позбавлення їх депутатських мандатів».

    Політологи припускають, широка коаліція працюватиме й далі, повідомляє НТН. Кажуть, депутати об’єднувалися швидше не за ідеологічними переконаннями, а за бізнес-інтересами. Поки що й обласні «регіонали» не квапляться покидати коаліцію та йти в опозицію. Кажуть, поки колеги цього й не вимагають.

    Іван Бушко, голова фракції Партії регіонів у Закарпатській облраді: «На даному етапі не розглядалися такі пропозиції, як нам відомо, тому коаліція поки залишається в тому форматі. Вона сформована незалежно від державної коаліції. Я думаю, вона поки буде працювати в такому форматі, в якому є».
    БЮТ пропонує колегам з "Нашої України" повернутися до переговорів про створення коаліції в Закарпатській облраді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ворон ворону око не виклює.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    23.01.08 (14.00) plagiat

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняк проклят http://bogakara.narod.ru