ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Вантажівка "ДАФ" перевозила "ліві" цигарки "Marlboro" вартістю 11 з половиною тисяч гривень

    02 мая 2024 четверг
    61 переглядів

    Контрабандну партію цигарок виявили працівники Чопської митниці в рамках проведення спільних заходів зі Службою безпеки України. Тютюнові вироби українського виробництва вивозив у вантажному автомобілі марки "ДАФ" з напівпричепом водій автобази однієї зі східних областей України.

    Примітно, що такі металеві перемички для напівпричепів заводи-виробники почали випускати зовсім недавно (тривалий час їх робили з дерева), і цей випадок став першим у практиці Чопської митниці.

    У документах, поданих до митного оформлення, фірма-експортер задекларувала добавки для харчової промисловості для італійського підприємства. Під час проведення митних процедур ні до вантажу, ні до супровідних документів у працівників митниці не виникло жодних претензій: все було оформлено і задекларовано належним чином.

    Запитання у інспекторів митниці виникли під час проведення митного контролю автомобіля. Коли водія попросили зняти металеві бокові перемички напівпричепа, які фіксують вантаж, виявилося що у них заховано 2442 пачки цигарок «Marlboro» у червоній та білій упаковках. Загальна вартість «лівого» вантажу склала 11 тисяч 599 гривень.

    По даному факту складено протокол про порушення митних правил. Тютюнові вироби і автомобіль з напівпричепом, у якому вони переміщувалися, вилучено до рішення суду, повідомили у прес-службі Держмитслужби України.
    Ужгородська митниця вживає заходи з оптимізації транспортних потоків на українсько-словацькому кордоні
    Ікону з зображенням Отця Вседержителя завадили вивезти жителю Рима митники Закарпаття
    Закарпаття: На українсько-угорському кордоні зупинили "палений" "DAIMMLER CHRYSLER" вартістю 211 тисяч гривень
    Працівники Чопської митниці виявили в міжнародних листах 12 колекційних монет і золотий годинник початку ХХ-го століття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору