ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Найважче закарпатцям із обмеженими фізичними можливостями дістатись до будівель прокуратури, судів, міліції та СБУ

    26 апреля 2024 пятница
    50 переглядів

    Тільки до 1860 об’єктів (48,02%) в Закарпатті із 3 873 споруд і будівель громадського користування забезпечено безперешкодним доступ людям з обмеженими фізичними можливостями. Такі дані були оприлюднені на розширеному засіданні колегії Закарпатської облдержадміністрації.

    Нижче обласного показника пристосовані об’єкти у Мукачівському (10%), Ужгородському (22,8%), Перечинському (25,2), Міжгірському (26,1%), Свалявському (40%) районах та Хусті (45%). Але із загальної кількості пристосованих будівель до доступу інвалідів та інших маломобільних груп населення всього 909 будівель відповідають державним будівельним нормам.

    Голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші на колегії також назвав прикрі цифри, будівлі прокуратури, судів, міліції та СБУ облаштовані необхідними засобами доступу відповідно на 31,2%, 40%, 41,7% та 7,1%. А ці органи, на переконання керівника краю, у першу чергу повинні опікуватися виконанням відповідних законів, указів Президента, інших нормативних актів, що стосуються людей з обмеженими фізичними можливостями.
    Ужгород: Обласні депутати вирішили допомогти інвалідам Закарпаття
    З початку року на Ужгородщині 19 осіб забезпечено інвалідними візками та іншими засобами реабілітації, двоє інвалідів отримали спеціальні автомобілі
    Закарпаття: Чому суспільство не готове повноцінно прийняти у свої лави незрячих?
    Ужгород: "Дорога життя" відзначила День інвалідів у колі друзів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору