ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські прикордонники за 2 місяці затримали контрабандного товару більш ніж на 1,53 млн. грн. А також 488 порушників!

    05 мая 2024 воскресенье
    64 переглядів
    З архіву UA-Reporter.com.
    З архіву UA-Reporter.com.

    488 порушників прикордонного законодавства та контрабандного товару на загальну суму 1 млн. 53 тисячі 250 гривень затримали за перші два місяці цього року прикордонники Мукачівського прикордонного загону.

    Про це на прес-конференції 14 березня повідомив перший заступник начальника Мукачівського прикордонного загону, підполковник Валерій Вавренюк. Із загальної кількості затриманих 249 осіб (в перерахунку на 1 день січня-лютого виходить 4,2) - незаконні мігранти. Особливо за цей період активізувались нелегали з краї Азії та Африки, що, за словами Валерія Вавренюка пов’язано зі вступом Угорщини до країн Шенгенської угоди та відповідно можливості вільного потрапляння незаконних мігрантів до будь-якої країни Шенгенського простору. А також лібералізацією Угорщиною міграційного законодавства на вимогу Єврокомісії.

    Наразі у місцях тимчасового утримання загону перебуває близько 70% усіх затриманих нелегалів. Ускладнюють процес відправки на батьківщину затриманих повільна робота посольств, зокрема посольства Індії, Пакистану та В’єтнаму.
    Найбільш кримінальним в Україні є західний кордон – Хорошковський
    Контрабанда з потягу "Ужгород-Москва" до місця не доїхала...
    Львівська область – це широко відчинені ворота у світ контрабанди і наркотиків
    Сховок із контрабандними цигарками виявлений біля українсько-угорського кордону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору