ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські прокурори поговорили у Львові про контрабанду

    04 июля 2024 четверг
    28 переглядів

    24 березня 2008 року у Львові в прокуратурі Львівської області відбулося друга регіональна міжвідомча нарада під головуванням заступника Генерального прокурора України Віктора Пшонки та заступника Голови Служби безпеки України Миколи Герасименка. В її роботі взяли участь працівники органів прокуратури Львівської, Закарпатської, Чернівецької, Волинської областей та Служби безпеки. Про це сьогодні, 24 березня, ЗІК повідомили у прес-службі Львівської обласної прокуратури. Тема обговорення у Львові – виконання Указу Президента України від 4 березня 2008 року “Про Програму боротьби з контрабандою та порушенням митних правил на 2008-2009 роки” та доручення Президента України В.Ющенка від 11 березня 2008 року про хід виконання цієї програми.

    У повідомленні прес-служби прокуратури зазначено, що Генеральний прокурор України Олександр Медведько разом з в.о. Голови Служби Безпеки України Валентином Наливайченком ініціювали виїзди робочих груп у всі регіони України з метою вивчення кожної кримінальної справи про товарну контрабанду, досудове слідство у якій закрито, зупинено, або ведеться тривалий час. Ще раніше, одна із вказаних робочих груп проводила такі перевірки у Львівській, Чернівецькій, Закарпатській та Волинській областях. Зокрема, представники групи встановили, що в західному регіоні було розслідувано 183 кримінальні справи цієї категорії, сума товарної контрабанди яких становить 229,8 млн грн. З них: скеровано до суду 45 справ на суму 57,2 млн грн; зупинено – 19 кримінальних справ на суму 16,3 млн грн; закрито – 22 справи на суму 31,8 млн грн.; в провадженні – 61 кримінальна справа на суму 78,6 млн грн. За результатами вказаних перевірок робочою групою Генеральної прокуратури України скасовано – 11 незаконних постанов про закриття та зупинення на суму 16,1 млн грн. Загалом, у таких закритих та зупинених справах про контрабанду у державі, а їх близько 440, зберігається майна на суму близько 100 млн грн.

    «Завдяки зусиллям Державної митної Служби, Генеральної прокуратури України та Служби Безпеки України у цьому році до державної скарбниці надійшло майже 18 млрд грн митних платежів, що слід розцінювати як позитив», – зазначає прес-служби прокуратури Львівщини.

    Українець приховував у своїй вантажівці зо дві сотні котлів на суму понад 80 тисяч євро
    Словенець "забув" задекларувати "дріб’язку" на 230 тисяч гривень!...
    Контрабандний алкоголь до Закарпаття не доїхав...залишився на Львівщині
    Машину з фірми "Барва-Авто" обшукали в пошуках контрабанди

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ВОПАК до сьогоднішнього дня переправляє контробандою просрочене мясо в свою мережу в Ужгород і Берегово