ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

16-річна ужгородка — "Віце-міс Україна-2006"

    23 июня 2024 воскресенье
    74 переглядів

    Вперше в історії конкурсу “Міс Україна” на звання найчарівнішої представниці нашої країни претендувала дочка греко-католицького священика – 16-річна Квітослава Левко (на фото під час конкурсу) з міста Ужгорода. Красуня вийшла у фінал і стала другою віце-міс. На всіх вона справила враження не тільки гарної дівчини, але й непересічної особистості. Ми вирішили ближче познайомитися з конкурсанткою, у якій гармонійно поєдналися зовнішня та внутрішня краса.

    - Квітославо, які у вас враження від конкурсу?

    - Тільки найкращі. Незважаючи на численні репетиції, я чудово провела час та відпочила. Приємних спогадів вистачить на все життя. Можливо, ви не повірите, але між конкурсантками панувала дуже дружня атмосфера, ми постійно одна одній допомагали, було весело та цікаво. Сьогодні мені телефонувала представниця з Чернівців. Казала, що хоче повернутись у незабутню атмосферу конкурсу, - я її чудово розумію. Цей період у житті збагатив мене великим досвідом.

    - Дехто вважає, що церква упереджено ставиться до таких заходів, як конкурс краси. Чи не були батьки проти вашої участі?

    - Навпаки, вони мене підтримували. Батько навіть наполягав на моїй участі. Він каже, що я повинна спробувати себе в різних сферах, щоб знайти свою дорогу в житті. В конкурсі краси немає нічого поганого – на пляжі ми також ходимо в купальниках, й ніхто не каже, що це неправильно. Головне, щоб усе було в міру.

    - Чи не виникають конфлікти з батьками щодо вашого одягу або косметики?

    - У нас чудові стосунки. Мама з татом ніколи ні на чому не наполягають й завжди залишають право вибору за мною. Якщо дівчина вдягає коротку спідницю, значить, їй подобається такий одяг. Це в жодному разі не означає, що вона в такий спосіб намагається привертати увагу протилежної статі. Я та мій 12-річний братик Ваня – віруючі. Ми ходимо до церкви, але це наш особистий вибір, нас ніхто не переконував, що потрібно чинити саме так.

    - Чи любите ви відвідувати бари та дискотеки?

    - Мені подобається спілкуватися з друзями в спокійнішій обстановці. Звичайно, деколи ми відвідуємо такі заклади, але це буває нечасто. За своєю природою я жайворонок – люблю вчасно лягати спати та рано вставати. Тому для мене найкращий нічний відпочинок – солодкий сон у ліжку.

    - Тато намагається контролювати ваше дозвілля?

    - Безумовно, він з мамою завжди знає, куди і з ким я пішла і в якій годині повернуся додому. Але знову ж таки без будь-якого тиску.

    - Маєте коханого хлопця?

    - Мені зараз не до того. Я закінчую 11 клас, готуюся до вступу, тому на захоплення хлопцями не залишається часу. Взагалі, у мене свій погляд на такі стосунки, на даному етапі мені вистачає дружби.

    - А куди збираєтеся вступати?

    - Визначаюся між туристичним бізнесом і журналістикою.

    - Які у вас захоплення?

    - Я співаю в шкільному хорі, фотографую, захоплююся музикою. Сама пишу мелодії в стилі “Рілекс”. Люблю читати книжки, подобаються твори Пауло Коельо. Та оскільки попереду вступні та випускні іспити, доводиться більше “захоплюватися” підручниками.

    - А зі спортом товаришуєте?

    - Деколи відвідую тренажерний зал – для того, щоб не втратити форму. Літом бігаю з подругами на стадіоні. Щоправда, ніколи нічим не займаюся з метою схуднення.

    - Як поставилися до ваших успіхів шкільні друзі та вчителі?

    - Вони щиро вболівали за мене під час конкурсу. Коли повернулася до школи – зустріли дуже тепло. Сподіваюся, через пропущені уроки проблеми з навчанням не виникнуть, оскільки зараз докладаю всіх зусиль, щоб надолужити пропущене.

    Отець Ігор Левицький, головний військовий капелан Стрийської єпархії:

    — Немає нічого поганого в тому, що дочка священика брала участь у конкурсі. Вона показувала красу, яку створив Господь. На мою думку, жінки повинні виглядати гарно, але не вульгарно. Можна користуватися косметикою, щоб підкреслювати риси обличчя: головне – не перестаратися, щоб це не перетворилося у “бойове розмалювання”. Те саме стосується й одягу – мода на подіумі завжди відрізняється від стилю у повсякденному житті, й про це варто пам’ятати. Але це не означає, що не можна в розумних межах показати переваги своєї фігури.

    "Високий замок"
    Корону VII-го Національного конкурсу краси "Міс Західна Україна-2005" отримала ужгородка Квітослава Левко

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У красавіца....=)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Може якось зустрінемось???
    Я навчаюсь теж в 2 школі)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Може якось зустрінемось???
    Я навчаюсь теж в 2 школі)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мадярка,а яка красива.