ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

331 водія "впіймано" у нетверезому стані на автошляхах Закарпаття. За 6 днів!

    04 июля 2024 четверг
    49 переглядів

    Підрозділи ДАІ розпочали широкомасштабне оперативно-профілактичне відпрацювання автошляхів України. Триватиме воно рівно місяць — від 10 січня до 10 лютого. Як розповів заступник начальника УДАІ УМВС у Закарпатській області Віктор Пилип, у гірському краї на автодорогах, крім місцевих підрозділів, працють 7 екіпажів ДАІ із Кіровоградської області.

    Уже до 16 січня працівники ДАІ склали 679 адмінпротоколів по статтях, які передбачають позбавлення водія його прав керування транспортним засобом. 331 водія «впіймано» у нетверезому стані, а 348 створили на дорозі аварійну ситуацію.

    Як результат, 157 шоферів залишилися без водійських прав. Ще 147 оштрафували.

    — Між іншим, і наші кіровоградські колеги, — каже Віктор Андрійович, — виявили близько 200 порушень.

    Згадав Віктор Пилип і про двох водіїв маршруток, які напідпитку возили пасажирів. Іпро те, що на сьогодні в закарпатських судах - 274 справи про порушників правил дорожнього руху.

    Отож водіям на дорогах тепер непереливки. Хоча і працівникам ДАІ — теж. Крім чотирьох стаціонарних постів, які стоять на в`їзді у нашу область, підрозділи ДАІ є ще на всіх аварійно небезпечних ділянках доріг. Таких у нас аж 29. А місць найбільшої концентрації ДТП ще більше — 39. Одна з причин аварій — скупчення транспортних засобів.

    Найчастіше ДТП стаються на 703-му кілометрі траси Київ—Чоп, резюмує Віктор Пилип. — Тут — круті повороти. Хоча на цій ділянці і розставлені попереджувальні знаки про обмеження швидкості. Однак водії їх ігнорують. Результат — вони не «вписуються» в повороти, вилітають на зустрічну смугу...

    Не забуваймо ще про один небезпечний «шматок» дороги — у Ракошині Мукачівського району. Через це село проходить траса державного значення Київ—Чоп. За статистикою, тут теж часті ДТП. Аби знизити аварійність, тут уже будують об`їзну дорогу.

    Маріанна ШУТКО, "Новини Закарпаття"
    Закарпатець сам "напросився" під колеса автомобіля...
    Закарпаття: Двоє людей травмовано на Мукачівщині через зіткнення легковика з рейсовим автобусом
    Фірма з Ужгорода вбила мешканку Свалявщини...
    Закарпаття: Біля Мукачева автобус "ЛАЗ" зіткнувся із "Жигулями", двоє чоловіків — у лікарні

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору