ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через свавілля на Одеській митниці ветерани та підприємці перекрили центр Києва

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Викривач Корупції

    Зневірені підприємці разом з АТОвцями намагаються привернути увагу прем'єр-міністра до корупції на Одеській митниці.

    Після тримісячного ігнорування високопосадовцями звернень підприємців та воїнів АТО, щодо діючої на Одеській митниці "патентно-горіхової" схеми, вони зневірені пішли до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

    У день засідання Кабінету міністрів, в середу 13 лютого, вони перекрили вулицю в районі Урядового кварталу з вимогою провести службову перевірку щодо осіб, за їх фактами, задіяними в корупційній схемі на Одеській митниці.

    Присутні на акції активісти ГО "Всеукраїнський рух інвалідів та ветеранів АТО" принесли для прем’єра заяву та задокументовані факти корупційних дій.

    У своєму зверненні вони вказали, що посадові особи Державної фіскальної служби та Одеської митниці, а саме: в.о. заступника голови ДФС Віктор Броніславович Кривіцький, заступник начальника Одеської митниці Передерій Володимир Всеволодович, начальник управління з організації митного контролю та оформлення Одеської митниці Артеменко Андрій Володимирович, завідувач сектору з питань захисту інтелектуальної власності та експортного контролю управління організації митного контролю та оформлення Одеської митниці Тищенко Артем Іванович та головний державний інспектор відділу інтелектуальної власності управління заходів нетарифного регулювання ЗЕД Департаменту організації митного контролю ДФС Гащицький Олексій Анатольович, вступили у змову з контрабандистами Грицаєм Антоном Жановичем та Чорнеєм Іваном Кризантиновичем та тиснуть на підприємців і примушують до давання хабарів.

     

    https://www.facebook.com/aspi.com.ua/videos/599050143903009/

    Активісти налаштовані домогтися зустрічі з Володимиром Гройсманом любим шляхом – будуть чергувати під його помешканням та під Кабінетом міністрів.

    Нагадаємо, днем раніше, активісти з цією ж проблемою ходили до будинку Володимира Гройсмана, але не застали його вдома.