ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто підтримує П. Павлова або судилище в Ужгородському прес-клубі

    26 апреля 2024 пятница
    Аватар пользователя РНС

    Вчора наші журналісти були свідками заздалегідь анонсованої Ужгородським прес-клубом прес-конференції «громадських діячів»: Олександра Пересоляка, Лариси Ступак, Анастасії Бачинської та інших «адвокатів», з гучною назвою: «Про стан розслідування злочинів проти активістів, адвокатів, журналістів в Закарпатті». Кожен із виступаючих з промовою критикикував правоохоронців, які «нізащо» намагаються «за вуха» притягнути до кримінальної відповідальності «чесних» і «незаплямованих» громадян України. Тоді, вже слід визначитись з тими, хто ж, на самому ділі, ці захисники-оратори з прес-клубу? Чи можна вірити їх словам? Чи дійсно вони мають право критикувати дії прокуратури, МВС чи СБУ? Або запитанням Чацького з комедії «Горе от ума»: «А судьи кто?».
    Почнемо з «гіперактивіста» та «недоадвоката» Олександра Пересоляка, по якому, як відомо з достовірних джерел в правоохоронних органах, проводиться розслідування, за порушення адвокатської етики, що, ймовірно, призведе до позбавлення його адвокатського свідоцтва. Ця скандальна особа відома закарпатцям постійними популістськими, непідтвердженими безфактажними заявами, якими постійно апелює пан, поки що, адвокат, О. Пересоляк.
    Наступною учасницею прес-конференції є ніхто інший, як Анастасія Бачинська, яка, у 2014 році, також потрапляла на гачок правоохоронців у зв’язку із спробою дачі хабара. На той час, А. Бачинській інкримінували шахрайство і підбурювання до дачі хабара. Йшлося про вирішення справи в суді за, начебто, мировою угодою, на що адвокат отримала 2500 доларів США. І хто би Ви думали був в числі адвокатів А. Бачинської? Так, звісно ж О. Пересоляк.
    Також, на цій прес-конференції не обійшлось без звільненого Г. Москалем з «посади народного губернатора», «чорновоза» та афериста Івана Данацка і його соратниці Лариси Ступак, яка прославилась використанням свого журналістського посвідчення для замовних публікацій та акцій. Про цих наших земляків всім, все зрозуміло. Про них ще кажуть – «кожній бочці затичка».
    Такі, і їм подібні «громадські діячі» намагаються захищати злочинців на зразок Паші Павлова, який відомий у краї як вимагач, організатор замовних «наїздів» та підстав, а тепер, ще й вбивством.
    Може, було б краще, якщо вже так кортить захищати злочинців, то нехай захищають їх у суді цивілізованими способами з використанням своїх знань у юриспруденції. Вони ж всі «юристи», а «ворон ворону око не виколе».