ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Провокатори паразитують на темі Русинства.

    26 апреля 2024 пятница
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Дуже важко писати про провокаторів на темі Русинства.
    Неприємно, що святі для Русинів розуміння Бога, Честі, Совісті, Віри, Ідентифікації попираються з різних сторін.
    Як із сторони української журналістики, спецслужб, які обзивають нас сепаратистами на рідній землі, так і з сторони провокаторів-псевдорусинів, що паразитують на темі Русинства, святої для багатьох Русинів Світу.
    Декілька разів зустрічався з українськими журналістами, які захоплювались на словах Русинськими активістами, а по приказу керівництва, в своїх телепередачах обзивали нас сепаратістами, не вставивши в ефір жодної хвилини з двохгодинного спілкування на камеру? Те саме можна сказати про російських журналістів, поспілкувавшись з колишньою телеведучою "Русинської Родини" Розман, представили її жертвою українських переслідувань, про що в інтерв"ю не було жодного слова. Тому Русинські активісти відмовляють у спілкуванні українським і російським ЗМІ.
    Щемить серце від русинів-провокаторів, які використовують дороге всім Русинство, як дойну корову, на якому можна добре заробляти.
    Це і полковник-пенсіонер КГБ буряк, і голубий аферист гецко(нині громадянин Росії), і нині приєднавшийся данацко.
    Вся різниця між гецком і данацком, що один просив Путіна ввести російські війська на Закарпаття, а другий просить завести допомогу.
    Чим це закінчилось в Донецьку і Луганську ми добре знаємо!!!
    Тисячі КаМАЗів завозять допомогу в ДНР, ЛНР, а вони донині їздять за пенсією і продуктами на Україну. Я вже не говорю, що в конфлікті загинуло 14 тисяч українців.
    Я вже не говорю, що данацко робить заяву від всього Русинського Народу, не перебуваючи в жодній із 40 Русинськиї організацій, не узгоджуючи свої дії з жодним Русином Закарпаття???
    Тому звертаюсь до всьої спільноти Русинства:
    1. Чи має право провокатор звертатись від імені всього Русинського Народу, не отримавши повноважень від Народу???
    2. Хто з Русисинів хоче такої допомоги, яку отримали Донецьк і Луганськ???