ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Розкрито джерела фінансування рейдерського захоплення одеського медуніверситету Владленою Дубініною

    02 мая 2024 четверг
    Аватар пользователя Викривач Корупції

    головний лікар Одеського онокдиспансеру Олег Лук'янчук незаконно заробляє на онкохворих

    Чоловік Владлени Дубініної, яка шляхом рейдерства намагалась захопити владу в Одеському університеті – головний лікар Одеського онокдиспансеру Олег Лук’янчук – незаконно заробляє на онкохворих неабиякі бариші! Про це дізнались журналісти від пацієнтів та співробітників медзакладу. Повидомляє Інформаційний портал "Вибір".


    Побори, експерименти над пацієнтами та власний благодійний фонд - ось чим займається чоловік рейдерки одеського меду Дубініної.

    Як розповіли родичі пацієнтів, в Одеському онкодиспансері хворих на рак примушують здавати дороговартісні аналізи, платити благодійні внески, купувати ліки лише у визначеній аптеці та ставати жертвами лікарських експериментів.

    «Кожен пацієнт, що звертається у поліклінічне відділення ООД обов’язково здає аналізи навіть за наявності таких досліджень у державній лабораторії на 3 поверсі. Завідує лабораторією – Бокал І.І., яка не має базової медичної освіти, а лише біологічну, що є порушенням діючих наказів МОЗ. Усі аналізи платні від 500 до 1200 гривень. Чек пацієнту не видається. Те саме стосується і аналізів у відділеннях (для хворих, що поступають у відділення), а також повторних анализів у поліклінічному відділенні для хворих, що отримують багато курсів поліхіміотерапії. Окрім того, усі хворі, що поступають у відділення, сплачують благодійні внескі від 300 до 500 гривень в залежності від відділення. Якщо вони хочуть бути у одно- або двомісній палаті – сплачують від 75 до 100 грівень на добу. Обов’язково (під персональним контролем Головної медичної сестри Зацепило Т.Д. та Головного лікаря Лук’янчука О.В.) всі хворі повинні купляти ліки на операцію лише у аптеці «Айболіт», де чеки на ліки не видаються. Вказується лише «ліки» та їхня ціна завищена у 2-3 раза порівняно з іншими аптеками міста Різниця у цінах та залишок 1500-2000 гривень з кожного хворого передається до Головної медсестри Зацепило», – розповідають пацієнти, які стали жертвами поборів в онокодиспансері.

    До того ж, за словами інсайдерів, через підконтрольні аптеки головний лікар онкодиспансеру Лук’янчук перепродає дороговартісні ліки, що були закуплені за державні кошти.

    Окрім того, за словами свідків, головний лікар Лук’янчук створив цілий відділ для проведення експериментів над онкохворими, де за кожного піддослідного отримує близько 1000 доларів.

    Усі порушення прав людей з окнодіагнозом проходять під керівництвом головного лікаря Олега Лук’янчука, який раніше очолював хірургічну службу клініки Одеського національного медичного університету, де тепер намагається закріпитись його дружина – Владлена Дубініна.

    Усі кошти, які сплачували і продовжують сплачувати пацієнти під різними приводами, а це близько 60-95 тисяч гривень щодня, перераховуються на рахунок до Благодійного фонду «Віра. Надія. Любов. Одеса», з яким медзаклад не має офіційного договору і яким курує Ірина Потоцька відома в Одесі аферистка. Вона самостійно отримує гроші з лабораторії та/або від головної медсестри.

    Як відомо, Потоцька активно підтримує Дубініну у її незаконному захопленні влади в Одеському національному медичному університеті.

     

    Ймовірно, що фінансовим підгрунтям захоплення Дубініної влади в ОНМедУ стали саме кошти, зароблені на онкохворих в диспансері її чоловіком та виведені через Благодійний Фонд за змовою з їхньою поплічницею Іриною Потоцькою.

    Нпагадаэмо, раніше Суворовський районний суд Одеси прийняв рішення про притягнення до адміністративної відповідальності Олега Лук’янчука, який обіймає посаду головного лікаря КУ «Одеський онкологічний диспансер» за ненадання інформації посадовими особами щодо договорів оренди з приватними фірмами, які діють на території Одеського онкодиспансеру, Про це повідомили у прес-службі суду.